Várható megjelenések (7)

Brigitte Riebe – A holdistennő
Az előző évhez hasonlóan a General Press megint Brigitte Riebe egyik könyvével indítja az évet. A Holdistennő a regényes történelem egy újabb darabja. Az előző három kötettel ellentétben az írónő most az ókori Egyiptom felé veszi az irányt. Eddig csak a Magyarországon megjelent első könyvét – Az éjszaka kapui – olvastam, de még az új könyv megjelenése előtt szeretném bepótolni a másik két könyv olvasását is, mivel már egy ideje a polcomon csücsülnek.

01.21.
A mesemondó Mina szavaival elvarázsolja az embereket, történeteivel megváltoztatja a végzetüket. A holdistennő városában, Per-Basztetben a régiek, az örökkévalók történeteit meséli, miközben az istenek harcai hirtelen megelevendnek: éjszakánként szakállas alakok jelennek meg az utcákon ketrecekkel, és egyre több szent állat tűnik el…
Rejtélyes erők fognak össze egy ismeretlen cél érdekében. A férje halála óta egyedül élő Mina életét sorsdöntő események változtatják meg: unokaöccse hirtelen eltűnik, a segítségére siető, vonzó és titokzatos perzsa kereskedőt, Numit letartóztatják. Az újabbnál újabb fordulatok nemcsak Mina és szerettei életét tehetik tönkre örökre, de Egyiptomot is a pusztulásba dönthetik…





Nalini Singh – Angyalárny
Azért, mert Nalini. Azért, mert jó. Azért, mert imádom. Azért, mert mindenkinek olvasni kellene. Tovább nem ragozom. Röviden: muszáj beszerezni. A Nalini könyvek megjelenésénél mindig kényszert érzek, hogy a magaménak tudhassam őket, ez Jason könyvével sincs másképpen. Amint kapható, én megyek és megveszem.

01.30.
Az éjfélszín szárnyú Jason az árnyak között érzi otthon magát. De amikor India arkangyalának, Nehának férjét holtan találják a palotájában, a kémmester kénytelen kilépni a fénybe. Egy arkangyal őrült haragja ugyanis szörnyű pusztítást végezhet a világban, Jasonnek pedig meg kell találnia a gyilkost, hogy ezt megelőzze.
De Neha bizalmának ára van: a kémmesternek az arkangyal vérvonalához kell kötnie magát, véresküt kell tennie Mahiya hercegnőnek. A lánynak, aki szörnyű titkokat hordoz a szívében, és már senkiben sem bízik meg. Legfőképpen nem egy ellenséges kémmesterben.
A gyilkos után kutatva Jason és Mahiya egy évszázados rémálom közepébe cseppen. A váratlan szenvedély feltámadó, fekete vihara pedig mindkettejüket magával ragadja… könnyen lehet, hogy a halálba.


Share:
Designed by OddThemes | Distributed by Blogger Themes