Várható megjelenések (14)

Nicola Cornick – Botrány és ártatlanság
Folytatódik Nicola Cornick Bride Fortune Folly menyasszonyai trilógiája. Az első kötet nem igazán nyerte el a tetszésemet, de azért esély adok Miles és Alice történetének. Remélem jobb lesz a kivitelezés, mint a Titkok és vallomásokban.

05.03.
Fortune Follyban a földesúr ismét hatályba léptet egy ősrégi adótörvényt, melynek értelmében minde hajadon lány és özvegyasszony köteles férjhez menni, vagy vagyona felét adóba befizetni. A hírre a csendes kis falut elözönlik a hozományvadász agglegények.
Miss Alice Lister a közfelfogás szerint nem éppen tiszteletreméltó hölgy. Már az is elég baj, hogy szobalányból lett örökösnő, most pedig a csélcsap Lord Miles Vickery akarja elnyerni a vagyonát azzal, hogy a házasság révébe kormányozza. Alice azonban biztos benne, hogy Miles nem fogja teljesíteni a feltételeit. Hiszen melyik korhely fiatalember lenne képes pusztán anyagi megfontolásból becsületes maradni három hosszú hónapon át?





Susan Mallery – Chili és csokoládé
Mivel imádtam az írónő eme sorozatának első két kötetét, ezért kétség sem férhetett hozzá, hogy ezt is olvasni fogom. Sokáig lebegett a semmiben sorozat sorsa, mivel nem lehetett tudni, hogy a kiadó tervezi-e kiadni a maradék két részt. De jött a hírt néhány héttel ezelőtt, hogy májusban érkezik hozzánk is a Chili és csokoládé!

05.08.
Csípős
Gloria, a Buchanan testvéreket felnevelő nagymama csípőtörést szenved, és állandó otthoni ápolásra szorul. Csakhogy az idős hölgynek meglehetősen felvágták a nyelvét, senki sem bírja ki pár napnál tovább a társaságát…

Ropogós
Reid vállalja, hogy a jelentkezők közül kiválasztja Gloria mellé a három ápolónőt. Két jelölttel már az állásinterjún lefekszik, de Loriban méltó ellenfélre talál…

Fűszeres
Lori Johnsont kemény fából faragták. Ő az, aki minden beteggel boldogul, mert hamar megtalálja a gyengéjüket. Reiddel azonban meggyűlik a baja, bár elég hamar érzékeny pontra tapint…

És a finom ízek ellenállhatatlanul összeolvadnak…

Kimberley Freeman – Vadvirágok lányai
A borítónak köszönhetően figyeltem fel erre a könyvre. Annyira színes és szemkápráztató, hogy az ember azonnal akarja magának. A fülszöveg is igazán érdekesnek hangzik. Ráadásul imádom az olyan könyveket, melyekben családi titkokra derül fény!

05.10.
Emma, a londoni balett gyönyörű és sikeres balerinája egy nap súlyos térdsérülést szenved. Ígéretes pályafutásának váratlanul vége szakad, szerelmi élete romokban, álmai szertefoszlanak. Menekülni szeretne a sorsa elől, ha kell, egészen a világ végéig. Egy titokzatos nagymamai örökség azonban mindent megváltoztat, és Emmát a zajos nagyvárosi életből egy varázslatos és ismeretlen földi édenkertbe repíti, ahol minden másképp van. Ami ott várja, az gyönyörű és rémisztő is egyben. Szenvedélyes szerelmek, sötét titkok és kegyetlen hazugságok szövevényes hálója, amit a családja generációkon át hordozott. És egy síron túli üzenet, ami felforgatja az életét, és erőt ad az újrakezdéshez. Megörökölhetőek a titkok? És a fájdalom? Átadhatja egy anya a lányának a boldogságot vagy akár a szerelmet?





Elizabeth Hoyt – Bűnös szándék
Az írónő előző sorozata (Négy katona legendája) nagyon tetszett, bizakodom, hogy ez is lesz olyan jó! Egy olyan fanatikus történelmi romantikus kedvelőnek, mint én, magától értetődőnek számít, hogy a könyvet az olvasandó kategóriába tartozik! Megsúgom, én már előrendeltem! És Ti?

05.16.
Egy férfi, akit az ösztönei és a vágyai vezérelnek, és egy nő, akit a múlt sötét titka kínoz. Egy izgalmakkal, szenvedéllyel és szenvedéssel teli nyomozás London leghírhedtebb nyomornegyedében, ahol bűn és vágy kéz a kézben jár. Lazarus Hungington mindig is híres volt mindennapinak éppen nem nevezhető vágyairól. Egy nap a szeretőjét holtan találják – gyilkosa különös kegyetlenséggel vette el a lány életét. A férfi úgy dönt, időt, pénzt és fáradságot nem kímélve felderíti, ki végzett a nővel. Londonnak e bűnözőktől és utcalányoktól hemzsegő nyomornegyede azonban ismeretlen terep a számára, így hát elhatározza: segítőt fogad. Választása az erényes és szemérmes özvegyre, Temperance Dewsra esik, aki a helyi árvaház vezetője. A férfi egy igen egyszerű ajánlattal áll elő: ha a nő a kalauza lesz a környéken, ő cserébe lehetőséget teremt Temperance-nak arra, hogy a csőd szélén álló árvaházat megmentse. A gyanútlan özvegy végül vállalja a feladatot, de nem is sejti, pontosan kinek és mire mondott igent… A gyilkos utáni hajsza végül nemcsak kíváncsiságát, de rég elfeledett érzéseit is felébreszti. Elizabeth Hoyt forró szenvedéllyel átitatott regényével új sorozatba kezd, amelyben feltárja a 18. századi London sötét bugyrait, az emberi vágyak és érzelmek magasságát és mélységét.

További megjelenések:

Az Ulpius-ház kiadó is jelentkezik könyvekkel az elkövetkező két hétben. A facebook oldaluk szerint a Katee Robert és Shayla Black könyve várható. Személy szerint az előbbire vagyok inkább kíváncsi, mivel olvastam már hasonló felállású könyvet, mely elnyerte a tetszésemet. Ez nem azt jelenti, hogy nem érdekel Shayla Black könyve. Valamilyen szinte felkeltette az érdeklődésemet, a fülszöveget is érdekesnek tűnik, annak ellenére, hogy nem igazán az én asztalom a hármas felállás. Továbbá! A Líra szerint 05.13.-án érkezik Kresley Cole halhatatlanjainak következő része, A gyönyör sötét hercege címmel. A Bookline szerint csak a hónap végén. A kiadó pedig még nem nyilatkozott a megjelenést illetően. Érkezik még J.A. Redmerski könyve is, mely leginkább a borítójával keltette fel az érdeklődést, mivel néhány héttel korábban egy másik kiadó is ezt a képet választotta frissen megjelent könyvének a borítójául.


Érkezik még C.J. Ellisson könyve is hozzánk május első felében. A fülszöveg eléggé felcsigázta a kíváncsiságomat, mivel nem a megszokott domináns férfi - alárendelt nő felállással szembesülünk. Lehet végre egy olyan könyvet foghatok a kezembe, amiben a főszereplő hölgyike nem Bella-szindrómában szenved?


Share:
Designed by OddThemes | Distributed by Blogger Themes