Várható megjelenések (19)

Brenda Joyce – Lady Vadóc
Nagy rajongója vagyok az írónő de Warenne dinasztia című sorozatának, ezért nem is kérdés, hogy a legújabb Brenda Joyce könyv is kosárban fog landolni a megjelenés napján! Eleinte furcsálltam a címet, de miután elolvastam a fülszöveget magyarul azt kell mondanom, hogy nagyon is passzol a történethez.

Amanda Carre soha életében nem viselt még szoknyát, és sejtelme sincs arról, hogyan kellene elegánsan napernyőt forgatnia a kezében. Jamaica szigetén mindenki csak a Vadócként ismeri, ahogyan Cliff de Warenne is. A sokat tapasztalt férfit az azért mégis meglepi, hogy a lány karddal támad rá a saját hajóján. Ígéretet tett azonban arra, hogy elviszi Angliába az édesanyjához Amandát, akit eddig az apja, egy nemrégiben kivégzett kalóz nevelt. Úriember lévén Cliff tehát állja a szavát, s még a jó modorra is oktatni kezdi a szépséges és kívánatos Vadócot, hogy a lány majd bekerülhessen az előkelő londoni társaságba, és jól mehessen férjhez. Saját magát Cliff nem tartja alkalmas vőlegényjelöltnek, mert eltökélte, hogy soha nem fog megnősülni…





Sabrina Jeffries – Ördögi csábító
Folytatódik a Sharpe család története. Az első rész ígéretesnek tűnt, ami garantálta már tavaly, hogy a folytatást is be fogom próbálni! A borító és a fülszöveg is sokat mond a történetről, plusz van egy olyan érzésem, hogy humorban sem lesz hiány!

08.05.
Bajban van egy kis vidéki sörfőzde. Az elbűvölő Annabel Lake kénytelen segítséget kérni a nagyhírű, londoni konkurenstől, de legnagyobb meglepetésére a híres vállalatot a szerencsejátékos és nőcsábász múltjáról hírhedt, jóképű Lord Jarret Sharpe irányítja. A férfi érdeklődését azonnal felkelti a vonzó Annabel, és fogadást ajánl a nőnek: amennyiben az legyőzi őt a kártyaasztalnál, hajlandó segítő kezet nyújtani a cégüknek, ám ha Jarret nyer, Annabelre egy tisztességtelen ajánlat elfogadása vár. Miközben a játszma feszült pillanatok közepette zajlik, a fiatal nő kénytelen ráébredni, hogy a minden tekintetben ellenszenves lord teljesen levette a lábáról, és rég nem tapasztalt szenvedélyes érzéseket ébreszt benne. A férfit is hasonlóan felzaklatják az új, eddig nem ismert érzelmek, azonban mindketten túl sok titkot rejtegetnek ahhoz, hogy meggondolatlanul átadják magukat a saját és a másik egyre leplezetlenebbül kinyilvánított vágyainak. Megakadályozhatja-e szerelmük beteljesülését a múltban elkövetett súlyos vétek, és egyáltalán kicsoda valójában Lord Jarret Sharpe? Vajon erősebb a szerelem a családi köteléknél?

Beth Ciotta – A szerelem bolondja
Augusztus a szerelem hónapja. Legalábbis könyvek terén biztosan. Egy számomra eddig ismeretlen kiadó (Illia & Co.) olyan könyvvel jelentkezik augusztus első felében, ami abszolút megragadta a fantáziámat. A borító is nagyon tetszetős, a fülszöveg is érdekesnek tűnik. Már csak az a kérdés, hogy maga a könyv is lesz-e ilyen jó?

08.09.
Chloe Madison másra sem vágyik sikeres cukrász diplomája megszerzésének napján, mint hogy együtt ünnepeljen azzal a férfival, akit szeret, és akit egy csodálatos csokoládé tortával akar elkápráztatni. Az igazi cukrászremek ugyan nagy sikert arat, Chloe-t mégis élete legnagyobb csalódása éri. A férfi ugyanis, miután nagy élvezettel lenyalta a tortáról a csupa csoki mázat, kész tények elé állítja a lányt: új életet kezd Párizsban, egy másik nő oldalán. Jó ötletnek tűnik, hogy felejteni barátnőjéhez utazzon az Isten háta mögötti kis városba, Sugar Creekbe, a kanadai határ mellé, ráadásként a Monroe-család legidősebb hölgy tagjának legyen a társalkodónője és szakácsa. De hogyan alkosson ételkölteményeket egy szerelmi bánatban szenvedő lány, hogyan kezelje a kissé hóbortos, de imádnivaló munkaadóját, hogyan illeszkedjen be a kisvárosi életbe a pezsgő Manhattani pörgés után? Mi is az a Cupcake-imádók Klubja, ahová barátnője mindenáron be akarja szervezni? És ki a titokzatos Devlin Monroe, a Monroe-klán legszexisebb és legsármosabb férfitagja, akivel már az első találkozáskor felizzik köztük a mindent elsöprő szenvedély?


Share:
Designed by OddThemes | Distributed by Blogger Themes