Várólistára (32)

Néhány hónapos kihagyás után újra jelentkezem a Várólistára című rovattal, ami mindig az új, várható megjelenésekkel foglalkozik. Elsőként álljon itt Monica McCarty felföldi sorozatának legújabb része. A második részt a napokban fejeztem be és már csak napok kérdése, hogy a véleményem is felkerüljön a blogra. Aztán itt van még Rosie Thomas regénye is, mely az I.P.C. Könyvek Kft. jóvoltából fog megjelenni. A történelem iránti szenvedélyem miatt nagyon is kíváncsi vagyok az írónő Magyarországon elsőként bemutatkozó regényére. Végre jön Tina Reber könyvének (…) a folytatása, melyet az olvasóközönség már hónapok óra várt. Magam nem voltam annyira oda a …-ért, de már csak azért is, mert nem szeretem, ha egy sorozat befejezetlen marad, el fogom olvasni ezt is, hátha rögtönzött szerelembe esek vele. Utoljára pedig Helena Marten szerepelőivel indulok utazásnak az Alpokon keresztül, hogy magam is ráleljek a citromkertre.

Monica McCarty – Az Őrszem

Megjelenés: 2015.02.12.
Sorozat: A Felföld rettegett fiai #3
Kiadó: General Press
Oldalszám: 384
Ár: 3290.-

William Wallace, a rettenthetetlen skót szabadságharcos halott. Skócia az angolok igáját nyögi. Klánok ragadnak kardot klánok ellen. A remény lángja azonban még nem hunyt ki. A skót Robert the Bruce úgy dönt, a Felföld és a Hebridák legendás harcosaiból titokban megkísérli a valaha volt legkiválóbb csapatot megszervezni, hogy egyesült erejüket felhasználva szerezze meg a trónt, és ezzel ismét kivívja Skócia függetlenségét...
Arthur Campbell kivételes harcos. Pengeéles érzékeiről híres, és ha a helyzet úgy kívánja, felderítőként észrevétlenül beszivárog bármely csapat állásai mögé. Épp ezért Robert the Bruce különös feladattal bízza meg: férkőzzön az ellenséges MacDougall klán soraiba, amelynek vezetője nem más, mint Arthur apjának kegyetlen gyilkosa. A szívében bosszút forraló harcos azonban nem várt akadállyal találja magát szemben - egy mézszőke hajú szirén vonja bűvkörébe, aki történetesen a klánfőnök lánya. A közelgő háború veszélye egymás karjába sodorja őket, míg végül a harcosnak el kell döntenie, mi a fontosabb számára: a bosszú vagy a szerelem...

Rosie Thomas – A kasmírkendő

Megjelenés: 2015.02.12.
Kiadó: I.P.C. Könyvek
Oldalszám:
Ár: 3190.-

1941 elején a friss házas Nerys Watkins elhagyja Nagy-Britannia vidéki életét, hogy elkísérje misszionárius férjét a távoli India egzotikus városába, Szrinagárba, missziójuk kijelölt helyszínére. Nerys egy teljesen új világot fedez fel Kasmír szívében, ahol ez idő tájt a háború árnyékában a brit táncestélyek, a flörtölések és a pletykálkodások a fénykorukat élik. Nerys hamarosan azon kapja magát, hogy veszélyes és szenvedélyes viszonyba bonyolódik. Mire újra csatlakozik hozzá a férje, Nerys már teljesen más asszonnyá válik.
Évekkel később Nerys unokája, Mair Ellis egy csodálatos színekben pompázó, különleges pasminakendőre bukkan a családi házban. A kendő valamikor Mair nagymamájáé volt, ezért elhatározza, hogy megfejti, hogyan került a rendkívül értékes darab a misszionárius feleségéhez. Nagyszülei nyomdokait követve elutazik Indiába, és izgalmas nyomozása során nemcsak Kasmírig jut el, hanem keresése időközben olyan küldetéssé is válik, mely a saját életét is örökre megváltoztatja.

Tina Reber – Rögtönzött szerelem

Várható megjelenés: 2015.02.17.
Kiadó: I.P.C. Könyvek
Oldalszám:
Ár: 3190.-

Az igazi szerelemre nem lehet felkészülni.
Amikor a híres filmcsillag, Ryan Christensen a visítozó rajongók elől bemenekült Taryn Mitchell kocsmájába, a lány nem is sejtette, hogy az élete örökre megváltozik. Most azonban, nyolc hónappal a mindent elsöprő románc kezdete után, a lány Ryan hollywoodi hotelszobájában ébred, a bal kezén minden kincsnél értékesebb gyémántgyűrűvel - az arcát pedig minden pletykalap a címoldalon hozza.
Ryan nagyon is nyilvános lánykérésén csámcsog a sajtó, a menedzseri csapata aggódik, Tarynnak pedig ki kell okoskodnia, hogy illeszkedhet be egy kisvárosi lány a sztárok csillogó világába. Hogyan tartható életben a kapcsolat a villogó vakuk, mindennapos kísértések és féltékeny rajongók mellett, akik bármit megtennének, hogy elszakítsák az ember lányát az élete szerelmétől? Taryn és Ryan kénytelen forgatókönyv és főpróba nélkül belevetni magát a valódi életbe, és rögtönözve, spontán megküzdeni a szerelmük életben tartásáért.

Helena Marten – A citromkert

Várható megjelenés: 2015.02.27.
Kiadó: General Press
Oldalszám:
Ár: 3990.-

Egy bátor nő, egy régi családi viszály és egy itáliai utazás...
A gazdag, Frankfurtban élő olasz kereskedő, Domenico Montanari váratlan halála fenekestül felforgatja családja életét.
Végrendelete szerint a vállalkozását fia, Roberto örökölné, ám neki rejtélyes módon évekkel ezelőtt nyoma veszett. A bizonytalan helyzetben Domenico másik gyermeke, a fiatal Luisa próbálja életben tartani a családi vállalkozást, ehhez azonban szüksége van olasz rokonai segítségére. Életveszélyes utazásra indul hát az Alpokon keresztül, úti céljához megérkezve azonban olyan meglepetés várja, amelyre nem számított...


Share:
Designed by OddThemes | Distributed by Blogger Themes