Hír-adó (1)

A General Press kiadó a mai nap folyamán a facebook oldalukon közzétette a jövő évi Romantikus regények sorozatban megjelenő regényeinek címét.

Január:
Judith McNaught – Emlékezz rám

Február:
Karen Hawkins – Szerelmi alku – MacLean átok #5

Március:
Sara Bennett – Botrányos szerető – Greentree nővérek #3

Április:
Mary Jo Putney – Egy hamis úr – Lost Lords #4
Catherine Anderson – Rózsavirágzás

Május:
Elizabeth Hoyt – Bűnös szándék – Maiden Lane #1

Június:
Eloisa James – Éjféli csók – Happily Ever After #1
Donna MacMeans – Végzetes találkozás – Rake Patrol #1

A második félév:

Suzanne Brockmann – Hamis legenda
Judith McNaught – Kettős játék
Sabrina Jeffries – Ördögi csábító – Hallstead Hall-i bajkeverők #2
Madeline Hunter – Három csók – Virágritkaságok #2
Mary Jo Putney – Szikrázó szenvedély
Julie Klassen – A komorna szerelme
Catherine Anderson – Szerencsepénz
Julia London – Az elveszett ékkő
Elizabeth Hoyt – Csillapíthatatlan vágy – Maiden Lane #2

Jelenleg a felsorolásból engem 10 könyv érdekel. Amit igazán sajnálok, hogy nem fog több Madeline Hunter illetve Sabrina Jeffries könyv megjelenni jövőre, csak egy. Viszont ahogy látom, egyre több írónő könyvei jelennek meg a kiadó kínálatában, így végre a magyar olvasók is megismerkedhetnek több szerzővel. Ezt nem nevezném hátránynak, de így nem látom a végét annak, hogy valaha olvasni fogom pl. Madeline Hunter összes művét. Ettől az apróságtól eltekintve igazán izgalmas évnek nézünk elébe, én pedig izgatottam várom a megjelenő könyveket.

A kiadó még az idén elindítja útjára a Debbie Macomber sorozatot, aminek az első kötete november 11.-én fog megjelenni A szív titkai címmel. A sorozat nyitó kötetét jövőre két további kötet fogja követni:

Április: Debbie Macomber – Angyali segítség
A második félév: Debbie Macomber – Egy új kezdet

Titeket mely könyvek érdekelnek?



Share:
monstergaga írta...

Debbie Macomber könyveit megint csak összevissza adják ki. LadyA honlapján az első, hamarosan megjelenő kötet lehet, hogy egy sorozat első darabja, de a többi, amit felraktak arra a képre, már máshoz tartozik. Az írónő hivatalos honlapján tájékozódva az egyik kötet (Angyali segítség) az "Angel Books" sorozathoz kötődik, de ez sem az első rész. A másikról nem tudok semmit, de ez így elég gáz lesz. Nem beszélve arról, hogy a Cédrusliget is az utolsó 3 kötet nélkül maradt. :S

katica írta...

Nem tudom. Én még nem néztem utána, hogy pontosan melyik könyv lesz a novemberben megjelenő. Még egy Debbie Macomber könyvet sem olvastam, de egy ideje már szemezgetek a Cédrusliget köteteivel. De ha jól tudom, azt a Harlequin adja ki, úgyhogy látok esélyt arra, hogy a hiányzó három kötet megjelenik valamikor. :)

monstergaga írta...

Én sajnos nem, mivel az utolsó kötet 2010 februárjában jelent meg. Azóta kiadták a 4 részes Kisvárosi álmokat, majd egy karácsonyi kötetet, mindezt ugyanabban az évben, és azóta semmi. Más fórumokon azt olvastam, a Harlequin az alapsorozatokban is már régebben kiadott történeteket tesz újra közzé. Szóval sok reményt nem fűzök hozzá.

katica írta...

Az ilyen dolgokat úgy nem szeretem a kiadókban. Mikor nem képesek egy sorozatot kiadni az elejétől fogva vagy egyáltalán bele sem kezdenek. Ilyen szempontból az gondolná az ember, hogy a Harlequin megbízható kiadó.

Designed by OddThemes | Distributed by Blogger Themes