Hír-adó (3)

Már nyomdában van Lisa Kleypas – Csábíts el pirkadatkor és Jean M. Auel – A mamutvadászok című könyve is. Így már szinte biztosra vehetjük, hogy hamarosan kaphatóak is lesznek. (forrás: https://www.facebook.com/ulpiushaz)

A kiadó ígérete tett arra is, hogy J.R. Ward könyve az Újjászületett szerető még karácsony előtt kapható lesz. Reméljük legkésőbb a karácsonyfa alatt vár majd ránk a könyv.

A www.ulpiushaz.hu oldalon már megtalálható Jean M. Auel következő regénye, A Föld gyermekei című sorozat negyedik része, mely az Átkelés a rónaságon címet visel. Megjelenés 2013-ban.

A kiadó facebook oldalán olvasható a következő üzenet:
„Sokan kérdeztétek már, ezért most eláruljuk a hírt: megkaptuk Nalini Singh-től a két sorozata egy-egy következő kötetének kiadási jogait is! :)))
Már munkához is láttunk, és a következő Angyali vadász kötetet januárban hozzuk nektek, hogy jól induljon az év; az Egy világ - két faj - állandó küzdelem 5. kötetét pedig áprilisban olvashatjátok magyarul!”

A General Press kiadó elérhetővé tette a jövő évi Regényes történelem sorozatukban megjelenő könyveinek listáját is. A következő regények fognak jövőre megjelenni:

Brigitte Riebe – A Holdistennő
ean Zimmerman – Az árvaház
Andrea Schacht – A bűnös eretnek
Sarah Lark – Az ezer forrás szigete
Helena Marten – A porcelánfestő
Sabine Ebert – A bába nyomában
Anya Seton – A pokol tornáca 1-2.
Kate Alcott – A varrónő
                              Sarah Lark – Piros magnóliafák

Nagyon sajnálom Kate Quinn-t, mivel a jelenlegi állás szerint a Róma sorozatának a befejező kötete nem fog jövőre megjelenni. Akit még hiányolok a listából, az az Iny Lorentz név alatt futó szerzőpáros újabb regénye. Mivel az idén befejeződik a Vándorszajha című sorozatunk, reméltem, hogy jövőre újabb könyvet vehetek majd a kezembe. Ettől a két dologtól eltekintve én már most türelmetlenül várom a jövő évi könyveket!

És legutoljára következzen a Victoria kiadó, aki az elmúlt néhány hónapban nem igazán hallatott magáról. Ennek most vége, mivel a Bookline-on már előjegyezhető a legújabb regényük Nicole Jordantől. A kötet címe Őrzőangyal, aminek a borítója nem az idei év legfényesebben sikerült alkotása (szerény véleményem szerint).


Share:
Designed by OddThemes | Distributed by Blogger Themes