Lora Leigh - Buja fiúk

Eredeti cím: Nauti Boy
Kiadó: Ulpius-ház, 2012
Oldalszám: 316
Ár: 3499 Ft
puhakötés
Buja fiúk #1

Úgy látszik az Ulpius-ház a Szürke sikerén felbuzdulva átáll az erotikus regényekre. Nem sokkal a Szürke megjelenése után már piacra is dobták Lora Leigh Buja fiúk című sorozatának az első köteté, mely ugyancsak a Buja fiúk címet viseli. Ráadásul az idén még jön a folytatás is Buja éjszakák címmel. Biztos van rá kereslet, ha már ennyire nyomják a könyveket, de nem hiszem, hogy hosszú távon ez kielégítő lenne az olvasók számára.

Rowdy Mackay nyolc éve hagyta el az otthonát, mert túlságosan gyenge volt ahhoz, hogy ellenálljon a fiatal Kelly Benton csábításának. Tengerészgyalogosként biztonságos távolba került a kísértéstől és a nővé érett, kentucky kis boszorkától. Most azonban hazatért, és készen áll rá, hogy belekezdjen azokba az erotikus játékokba, amelyek híre miatt ő, és a két unokatestvére három megyés körzetben kiérdemelte a Buja Fiúk nevet.
Noha ugyanez volt Kelly álma is – érezni annak a fiúnak forró vágyát, akit úgy kíván, de rátámadt valaki, aki még mindig vadászik rá. Kelly immár retteg a férfiak érintésétől. Most, hogy a félelem és a vágy hadakozik a lányban Rowdy minden erejével azon van, hogy megóvja őt egy idegen halálos fenyegetésétől, megszabadítsa a démonjaitól, és hogy érzéki vágyait olyan elemi erővel elégítse ki, amilyet egyikük sem tudott elképzelni.

Mivel Rowdy nem képes magát távol tartani az akkor még csak 16 éves Kelly-től, aki, félreértés ne, essék a mostohahúga, ezért úgy dönt, hogy beáll a haditengerészethez. Legalábbis addig, míg a lány elég idős nem lesz. Nyolc (!) év elteltével tér vissza a lányért, de hamarosan kiderül a számára, hogy míg odavolt katonáskodni, addig valaki megtámadta a lányt. A két unokatestvérének a segítségével próbálja meg előkeríteni a felelőst, úgy, hogy Kelly-t a Buja fiúk vezetik be az érzéki örömökbe.

Szeretni akartam, de sajnos nem sikerült. Igaz, én minden könyvhöz úgy állok hozzá, hogy szeretni fogom, csak ez nem mindig sikerül. A könyv tele volt hihetetlen dolgokkal. Számomra nem nyújtott semmi újat, megmaradt középszerűnek. Ráadásul a szereplők is idegesítettek.

Kelly. Szinte halálra rémült a támadójától, ezért hazaköltözik, olyan ruhákat hord, melyek eltakarják az alakját. Azt hiszi, hogy a korábbi kihívó öltözködésének köze lehet ahhoz, amiért kiszúrta magának a támadója. Gyakorlatilag elzárkózik az egész világtól. Majd jön Rowdy. Eleinte még attól is fél, hogy a férfi egyáltalán hozzáér, aztán meg öt oldallal később szétrakott lábakkal fekszik a férfi előtt. Ez azért elég hihetetlennek tűnik, legalábbis számomra.

Rowdy. Évek óta szereti Kelly-t és szerinte csak most jött el az ideje (Kelly 24; Rowdy 30), hogy a lány hús-vér alakban is az övé legyen. Hazatérése után azonban szembesülnie kell igazsággal, nem ronthat ajtóstul a házba. Szép lassan csábítja el Kelly-t, ezáltal segítve őt, hogy ne féljen az érintéstől. Miután magáévá teszi a csajt, átmegy idegesítőbe. Mikor becézgette nő-t, nekem szó szerint fel állt a szőr hátamon. Egyszerűen zavart az, amikor azt mondogatta: „kicsim”. Így olyannak tűnt, mintha Kelly még mindig gyermek lenne. Túlságosan védelmezi Kelly-t, emiatt pedig sok köztük a veszekedés is. A sok veszekedés pedig állandóan valami szexuálisan átfűtött dologba csap át.

Szex. Szexuális téren sem mutatott újat a könyv, egy jelenettől eltekintve. Szokványos aktusok, változatosság nélkül. Hacsak az nem számít változatosságnak, hogy a helyszín más. Rowdy is elég alpári módon beszélt közben, így néhány aktus inkább visszataszító volt, mint izgató. A négyes dolog sem valósult meg, mivel Kelly csak magának akarja Rowdy-t, így nem megy bele a dologba az unokatesókkal. Én azért kíváncsi lettem volna rá, hogy oldaná meg a dolgot az írónő.

Itt vannak még az unokatesók. Hogy lehet ilyen idióta beceneveket adni a szereplőknek (Dawg, Natches)? Ami leginkább idegesített bennük, hogy alap dolognak veszik azt, hogy Kelly az övék is lesz, miután Rowdy megkapta. Ők is jogot formálhatnak rá. Mintha a nő ott sem lenne, képtelen lenne döntéseket hozni. Az egész Buja fiúk dolog idegesített. Tisztára olyan volt, mintha ők hárman csak együtt képesek az aktusra. Külön-külön már nem megy. Rowdy is folyamatosan unszolja a csajt, hogy döntsön végre. Aztán persze ő lesz az, aki visszakozik és elkezd féltékenykedni. Dawg és Natches viszont Kelly-t hibáztatják a nagy hármas felbomlásáért.

Összegezve elmondható, hogy egy remek kezdés után a színvonal lesüllyedt a középszerűségbe. Maga a támadás ötlete jó volt, az is remekül volt ábrázolva, hogy Kelly-nek milyen félelmekkel kellett megküzdenie, Viszont a befejezés csak úgy oda lett dobva. Ha nem csak kefélésre fordított volna időt az írónő, hanem jobban részletezte volna a dolgokat a támadó szemszögéből, még akár 4 csillagot is kaphatott volna. Azért kíváncsi leszek a folytatásra. Remélem a kiadó nem áll meg az első két rész kiadásánál.

A könyvet köszönöm az Ulpius-ház kiadónak!


Share:
Designed by OddThemes | Distributed by Blogger Themes