Várható megjelenések (8)

Brenda Joyce – Az ellopott menyasszony
Brenda Joyce lázban égek! Február elején jelenik meg a de Warenne dinasztia következő részre. Ennek tiszteletére az elmúlt héten újraolvastam az eddig megjelent két részt, aminek köszönhetően még felcsigázottabban várom a folytatást. Viszont azt sajnálom, hogy nem az elején kezdték el kiadni a sorozatot. Azért remélem, valamikor a jövőben sort kerít majd a kiadó az első öt rész kiadására is, hogy mi magyarok is élvezhessük a de Warenne család elődeinek történetét.

02.01.
Sean O'Neill valaha mindennél többet jelentett Eleanor de Warrene számára, ám amióta eltűnt az otthonából, hír sem érkezett felőle. Egy idő után a lány feladta a reményt, és odaígérte a kezét másnak. Néhány nappala az esküvő előtt Sean mégis előkerül, csakhogy a valaha szelíd, kedves fiú mostanra idegenné vált, akit megkeményített a börtön és a menekülés. Sean nem akarja veszélybe sodorni Eleanort azzal, hogy az új helyzetben jogot formál rá, de elszánt távolságtartását meghiúsítja a lány, mer nem tudná elviselni, hogy az imádott férfi másodszor is elhagyja. Amikor a szenvedélytől elragadtatva Sean megszökteti, Eleanornak alkalma nyílik rá, hogy végleg meghódítsa szerelmese szívét…






Dr. Qanta A. Ahmed – A láthatatlan nők földjén
Az I.P.C. kiadó megint megmutatta, hogyan kell gyönyörű borítót készíteni. A szép borító pedig már fél siker, hogy egy könyvesboltba betérő emberke megveszi a könyvet. A másik felet az ígéretesnek hangzó fülszöveg teszi. De azért ne felejtsük el azt sem, hogy a kiadó nagytöbbségben mindig remek könyveket hozott el nekünk. Abszolút kívánságlistás a könyv.

02.14.
Qanta, a mohamedán vallású, fiatal brit orvos amerikai tanulmányai végeztével elfogad egy állást a szaúd-arábiai Rijád egyik kiemelt kórházának intenzív osztályán. Ezzel megnyílik előtte a lehetőség, hogy megismerje „a láthatatlan nők földjét”, vallása bölcsőjét, azt az országot, amely a mekkai Kába követ őrzi.
Azt reméli, hogy otthon érezheti majd magát, ám az ortodox mohamedán királyságbeli életet a luxus ellenére, amelyet a kiváltságosok élveznek, egy világ választja el a Nyugattól, attól az életformától, amelyhez hozzászokott – elsősorban a megélhető szabadság tekintetében. Az első napon felölti a hagyományos és kötelező női viseletet, az abaját, és megkezdődik izgalmas felfedezőútja, melynek során az elutasításon és a kezdeti idegenségérzeten túllépve újraalkotja képét a nőiségről, az iszlámról, a szaúdi társadalomról.



Julia Quinn – Micsoda éjszaka
Igen! A Gabo tudja, hogyan kell kényeztetni az olvasókat. Én nagyon várom már ezt a könyvet! Tavaly sikeresen megszerettem az írónő stílusát, a Bevelstoke trilógia pedig bizonyította, hogy nekem kell az írónő összes könyve. Az első részt most olvasom, ezért az értékelés is hamarosan várható róla. A folytatás pedig nagyon hamarosan érkezik!

február közepe
1824 nagyon jó év volt Daniel Smythe-Smith számára:
– három év száműzetés után visszatért Angliába
– részt vett a világ legrosszabb koncertjén
– megcsókolt egy teljesen ismeretlen hölgyet
– elhárított egy rablótámadást egy londoni utcán
– főszerepet játszott egy tízfelvonásos melodrámában
– szerencsésen túlélt egy balesetet
– ártalmatlanná tett egy őrültet
– szerelmes lett
És még csak áprilist írunk…





Share:
Designed by OddThemes | Distributed by Blogger Themes