Várható megjelenések (12)

Tiffany Reisz – Eredendő bűnösök #1 – A szirén
Végül az Egmont kiadó is belép az erotikus regények piacára. Nem tagadom és soha nem is tagadtam, én igenis szeretem az ilyen típusú könyveket. De az is igaz, egy idő után már ezek a történetek is kezdenek ellaposodni, meg néha nem árt egy kis változatosság sem. A szirén elméletileg egy jó darabnak számít az erotikus regények piacán, eddig csak pozitív visszajelzést olvashattam róla. Meglátjuk! Mindenesetre a fülszöveg elég jól hangzik!

04.02.
Ez a világ a férfiaké, de egy nő van legfelül.
Nora Sutherlin erotikus regényeiről híres és hírhedt – és van egy titka, amelyet túl sokan tudnak ahhoz, hogy ne kerüljön napvilágra. Nora legújabb kézirata más, mint az eddigiek: komolyabb, mélyebb, személyesebb – és Nora biztos benne, hogy meghozza számára az áttörést… De vajon lehet-e együtt dolgozni a kimért, karót nyelt angol szerkesztővel, Zachary Eastonnal? Hiszen ő mondja ki az utolsó szót, de maximalizmusa felháborítja Norát. Zach-et Nora szabados életmódja kergeti az őrületbe – és a tény, hogy egyre inkább vonzódik ehhez a nyílt, mégis titokzatos nőhöz.
Nora azt hitte, mindent tud arról, milyen, amikor az ember a saját határait feszegeti. De abban a világban, ahol a szenvedély maga a fájdalom, soha semmi sem ilyen egyszerű.
Ki lehet az a férfi, aki öt év távlatából is irányítani képes a nő minden gondolatát? És egyáltalán: ki is Nora Sutherlin valójában? Képes lesz-e valaha önmagának megválaszolni ezt a kérdést?

Brenda Joyce – Halálos illúziók
Brenda Joyce másik sorozatáért, a de Warenne család történeteiért rajongok. Időm nem volt még bepróbálni Francesca Cahill történeteit, de már hosszú ideje szemezek vele. Ráadásul Elhaym is sokszor ajánlotta már. Hogy milyen regény is ez? Történelem, romantika és krimi. Kell ennél jobb kombináció?

04.10.
New York, 1902.
Egy rejtélyes támadó már három fiatal nőt sebesített meg súlyosan. Francesca Cahill, az éles eszű, ügyes és bátor magánnyomozó haladéktalanul munkához lát. A veszélyes eset azonban nemcsak a mind nagyobbra növekvő amerikai város szegénynegyedének legsötétebb utcáira vezeti el, hanem önvizsgálatra is készteti. El kell döntenie, hogy valóban szerelmes-e abba a férfiba, akinek odaígérte a kezét…









Mary Nichols – Lány a tengerparton
Szerettem az írónő Magyarországon elsőként megjelent regényét a Nyári lakot. Imádtam azt a könnyed stílust, amivel a szavakat egymás mögé pakolta a szerző. Elképzelhetetlennek tartom, hogy én ezt a könyvet ne szerezzem be magamnak. Sajnálom, hogy nem maradt az első borító. Nekem sokkal jobban tetszett, a fülszöveg alapján is jobban illet volna a történethez. A jelenlegi borítóra nem mondom, hogy nem tetszik, de túl élénknek tartom a színeket.

04.15.
A nyolcéves árva Julie Monday egész életét meghatározza egy csodálatos kirándulás a tengernél. A parton megismerkedik a nála valamivel idősebb Harry Walkerrel, és az együtt töltött néhány boldog órának köszönhetően a két gyerek között elszakíthatatlan kötelék szövődik. A nap végén azonban mindkettejüknek vissza kell térniük megszokott életükhöz. Julie és Harry egy évtized múltán találkozik újra. Biztosan tudják: őket egymásnak szánta a sors. Házasságkötésük után a jövőbe vetett megingathatatlan hittel vágnak bele közös életükbe, ám boldogságukat összezúzza a második világháború. Harry a felesége iránt érzett szerelem és a hazájával szembeni kötelességtudat között vívódva végül úgy dönt, csatalakozik a légierőhöz, így Julie-nak egyedül kell szembenéznie az egyre nagyobb élelmiszerhiánnyal és a Londont sújtó bombázásokkal. Egyik nap közvetlen találat éri az óvóhelyet, ahová az utcáról menekült. Julie ugyan életben marad, de súlyosan megsérül, és amikor magához tér, nem emlékszik semmire a korábbi életéből. A lány új személyazonosságot kap mint Eve Seaton, de múltjának megmagyarázhatatlan és megfoghatatlan emlékképei egyre kísértik. Döntést kell hoznia: új életet kezd, vagy talán hiábavaló kísérletet tesz múltja apró darabkáinak összeillesztésére. Mary Nichols (Nyári lak) megható regénye a szerelem erejéről szól, amely a háború borzalmain is felülkerekedik.

Andrea Schacht – A sólyom visszatér
Alyss legújabb története. Sorban a harmadik. Sajnos még nem sikerült olvasnom az első kettő kötetet, de már tervbe vannak vége és a polcomon is vannak. A Regényes történelem újabb darabja, kötelező olvasmány!

04.15.
A tavasz közeledtével Alyss és háznépe izgatottan várja a két úton levő, Tilo és John of Lynne visszatértét. A férfiak helyett azonban csak egy hír érkezik: hajójukat kalózok támadták meg, és nem tudni, hogy élnek-e vagy halnak. Alysst mélységes aggodalom gyötri, mindeközben ráadásul a középkori Köln városát egy kegyetlen gyilkos tartja rettegésben: egy farkasmaszkos férfi. Áldozatai között nincs semmiféle kapcsolat, hacsak nem a pletyka, hogy mind eretnek volt… Miután Alyss apját is támadás éri, és csak a szerencsén múlik, hogy a férfi megmenekül a haláltól, gyermekei elhatározzák, kiderítik, ki állhat a gyilkosságok mögött. Valóban eretnekek voltak az áldozatok? Ha igen, akkor ki jelentette fel őket, és kinél? Ki rejtőzik a farkasmaszk mögött? A kérdések azonban, amelyeket feltesznek, egy olyan válaszhoz vezetik el őket, amelyre álmukban sem gondoltak. Andrea Schacht (A kölni rejtély, Hozomány) regényfolyamának következő részében tovább bonyolódik a kölni kereskedőasszonynak, Alyssnak és háznépének izgalmas története.

Lisa Kleypas – Bűvölj el alkonyatkor
Talán ez az a könyv, amit a legjobban várok az eddig felsoroltak közül. Nagyon remélem meg is fog jelenni napokon belül, mivel a kiadó a facebook oldalán ezt ígéri. Imádkozzunk érte! Nem tagadom, a kedvenc regényeim a történelmi romantikus kategóriába tartozók. Ráadásul Lisa Kleypas nagyszerűen ír! A Bow Street Runners sorozatát imádtam, az Éjfélig vagy az enyémben egy csöppet csalódtam, de a Csábíts el pirkadatkor hozta azt a színvonalat, amit már korábban megszokhattunk. Remélem ez a kötet sem veszti el azt a hangulatot, amit Merripen történetében megtalált az írónő!

hamarosan
A férfi mindent megtestesít, amit a lány korábban kerülni akart.
Poppy Hathaway imádja a nem szokványos családját, ám szokásos állapotokra vágyik. Sorsa arra kényszeríti, hogy találkozzon Harry Rutledge-dzsal, a titokzatos szállodatulajdonossal és feltalálóval, kinek vagyona és befolyása van, élete pedig titkos és veszélyes. Amikor flörtjük nyomán Poppy elveszti jó hírnevét, azzal döbbent meg mindenkit, hogy elfogadja a férfi házassági ajánlatát – azonban azt kell tapasztalnia, hogy férje a szenvedélyét ugyan megosztja vele, de bizalmát már nem.
Harrynek egyedül csak rá volt szüksége…
Harry mindenre hajlandó volt, hogy megszerezze magának Poppyt – egyedül a szívét nem akarja feltárni. Egész életében távol tartotta magától a világot… de az éles eszű, fondorlatos Poppy azt követeli, hogy minden létező módon a felesége lehessen. Kettejükben a vágy mégis fokozódik, ám ellenség ólálkodik a sötétben. Most, ha Harry maga mellett akarja tartani Poppyt, igazi szövetséget kell kötniük test és lélek között, egyszer s mindenkorra…


Share:
Unknown írta...

Szia! Eltudnád nekem küldeni emailbe az amit csak ő akar 2 részét pdf formátumba. Előre is köszi. Az email címem: cselkat@freemail.hu

Unknown írta...

Szia! Nekem is eltudnád küldeni " Amit csak ő akar " 2. Részét? Köszönöm petyusjulcsi@ gmail.com

Unknown írta...

Szia! Nekem is eltudnád küldeni " Amit csak ő akar " 2. Részét? Köszönöm petyusjulcsi@ gmail.com

Designed by OddThemes | Distributed by Blogger Themes