Bloglovin - A jövő

Blogos berkekben egyre inkább elterjed az a hír, miszerint a Google Reader július 1.-jén bezárja kapuit. Mi is a Google Reader? Magyarul Google olvasó. A Google eme funkciójával lehetőségünk nyílt korlátlan számú hírcsatorna olvasására. Ennek segítségével figyelhettük, hogy a követett blogok, mikor milyen újdonásággal jelentkeztek. Ennek július 1.-jén vége szakad. A Goodle azzal magyarázta a Google Reader megszűnését, hogy egyre kevesebben használták már ezt a lehetőség. Mielőtt bárki kétségbeesne, szeretnék megnyugtatni mindenkit, hogy továbbra is van lehetőség, hogy mindig értesülhessünk az újdonságokról.


Az oldal használata nagyon egyszerű:

1. lépés: Írd be a keresőbe, hogy www.bloglovin.com, majd kattinst a Join Bloglovin gombra.


2. lépés: Regisztrálhatsz a facebook fiókoddal vagy sima e-mail címmel is!


3. lépés: Regisztráció


4. lépés: A megadott e-mail címre kapsz egy üzenetet a Bloglovin csapatától, melyben található egy link. Arra kattintva erősítheted meg a regisztrációdat! 

5. lépés: A megerősítés után a következő képernyő tűnik majd fel, melynél az Import from Google Reader gombra kell kattintanod, így az adataid importálódnak a Bloglovinra. Ennek az az előnye, hogy nem kell újra hozzáadni a követett blogokat.


6. lépés: A következő képernyő mutatja, hogyan tudod a saját blogodat hozzárendelni a Bloglovin fiókodhoz!


A lenyíló menüben a My Blog sort kell kiválasztani és a következő képernyő fog betöltődni:


Értelemszerűen a Claim Blog gombra kell kattintani és a blogod importálása elindul. A fenti módon akát több blogot is hozzárendelhetsz a Bloglovin fiókodhoz!

7. lépés: Visszatérve a főoldalra, láthatod a követett blogok legfrisseb bejegyzéseit!


További jó olvasgatást!
 
8. lépés: Ha www.katicaolvasmanyai.blogspot.hu oldalra szeretnél feliratkozni, akkor az oldalsávban keresd meg a következő gombot, majd kattints rá. --> GRATULÁLOK! A BLOG HIVATALOS KÖVETŐJE LETTÉL!



Share:
Designed by OddThemes | Distributed by Blogger Themes