Jennifer Ashley - Lord Cameron bűnei

Eredeti cím: The Many Sins
of Lord Cameron
Kiadó: Kossuth, 2013
Oldalszám: 352
Ár: 1390 / 1990 Ft
puha- / keménykötés
Mackenzie fivérek #3

Lord Cameron férfiasan szép arcát azóta csúfítja sebhely, amióta gyönyörű felesége titokzatos és tisztázatlan körülmények között életét vesztette. A férfi magára maradt néhány hónapos fiával, akiből az évek során jóvágású fiatalember lett. Az eltelt évek során Lord Cameron életét a megfizetett szeretők, a whisky és a versenylovak edzése töltötte ki. A lovakhoz Lord Cameronnál jobban nem ért senki, még Viktória királynő is tőle kér tanácsot. De Cameron fantáziadús szakértője a testi szerelemnek is. A királynő talpraesett udvarhölgye, Ainsley megkísérli megfejteni Lord Cameron sötét titkait, elnyerni a férfi őszinte szerelmét, és megszerezni neki a lovat, amelyre majdnem annyira vágyik, mint a boldogságra.

HŰ! Megérte négy hónapot várni a könyvre! Erősen gondolkozom azon, hogy belátható időn belül, vagyis még a negyedik rész megjelenése előtt, újraolvasom az eddig megjelent három részt. A regény több mint egy hete már kapható az újságosoknál, de nekem még csak most sikerült beszereznem! Teljesen be voltam zsongva, annyira olvastam volna már, hogy újra elmerülhessek a Mackenzie család történeteiben, ezúttal Cameron Mackenziet ismerve meg közelebbről.

Lord Cameron Mackenzie aktuális szeretőjével akar néhány kellemes órát eltölteni, de kénytelen véget vetni a mulatságnak, mivel nem várt látogatóra bukkan a saját hálószobájában. A látogató nem más, mint Ainsley Douglas, akit hat évvel korábban már rajtakapott a szobájában kutakodva. A történelem ismétli önmagát! Az újbóli találkozás pedig felszítja Cameron és Ainsley között a hat évvel korábbi érzelmeket és vágyakat.

A Lord Cameron bűnei méltó folytatása a sorozatnak. Jennifer Ashley hozta a tőle az előző két kötet alapján megszokott színvonalat. A sorozat, eme részének köszönhetően, bekerült nálam a kedvenc sorozatok közé! Ebben pedig nagyban hozzájárult Cameron Mackenzie!

* Iszik és szivarozik hölgyek társaságban, anélkül, hogy az engedélyüket kérte volna!

– Maga ittas. 
– Nem, hullarészeg vagyok, és még jobban le akarom inni magam.

* Néha igazai vademberként viselkedik, már csak a bunkósbot hiányzik a kezéből! Teszi ezt mégis szerethető módon!

* A lovak trenírozásán kívül a parancsolgatáshoz ért a legjobban és előszeretettel használja eme képességét, még ha nincs is tudatában annak!

– Legyél itt holnap reggel! Kilenckor – mondta Cameron gyorsan. – Meg tudod tenni? Istenverte vitatkozás nélkül? – kérdezte.

* Tipikus Mackenzie módon udvarol, vagyis mellőzi a romantikát!

– Engem nem érdekel a pénze – mondta Ainsley.
– Én tudom ezt, de azt hiszem, Cameronnak sejtelme sincs, hogyan kell egy hölgynek udvarolnia anélkül, hogy megvesztegetné. Ehhez egyik Mackenzie sem ért.

* Ráadásul a nőül kérés sem megy egyszerűen romantika hiányában!

– Nem ígérem, hogy példás férj leszek – folytatta. – Hogy hat órára mindig hazamegyek teázni, meg ilyesmi. A versenyévadban reggeltől estig a lovakkal dolgozom, a holt szezonban pedig egész éjszakára kimaradok. Iszom, kártyázom, és a barátaim nem köztiszteletben álló férfiak. Úgy fogok bánni veled, mint egy ágyassal, egy szeretővel, mert rohadtul nem tudom, hogyan kell bánni egy feleséggel. Ha nem ezt akarod, mondd meg most azonnal, aztán menj vissza a királynődhöz! (…)
– Tudod, azt képzeltem, ha egyszer majd megkéred egy nő kezét, azt nagyon romantikusan fogod intézni. Talán egy csónakban, egy kristályként csillogó, kék vizű tavon. Leveszed a lábáról a hölgyet, aki persze ájuldozni fog örömében. – Nem vagyok romantikus Ainsley. Csak azt akarom, hogy velem legyél!

* Természetesen ne felejtsem el azt sem, hogy nagyon játékos férfi, aki minden alkalmat megragad, hogy elcsábíthassa a kiszemelt nőt!

– Parancsol?
– Gombolja ki a nyavalyás ruháját!
Az asszonynak elállt a lélegzete.
– Miért?
– Mert én azt akarom. – A férfi arcán lassan bűnös mosoly áradt szét. Halkan beszélt, a hangja veszélyt sejtetett. – Mondja, Mrs. Douglas, hány gombot nyitna ki a kedvemért?

Egy szó mint száz, Cameron Mackenzie ízig-vérig skót. A kemény külső mögött érző szív dobog és egyáltalán nem olyan félelmetes, mint ahogy láttatni szeretné magát. Még a múltjának sem sikerült végleg megtörnie a férfit. Ainsley segítségével képes újra bízni és szeretni. Olvasáskor végig az volt az érzésem, hogy Cameron egy hatalmas plüssmaci, akihez a legszívesebb odabújtam volna!

– Azt hiszem, a labdája kirepült a pályáról, Mrs. Douglas – mondta Cameron.
Ainsley a fogát csikorgatta.
– Látom, mylord.
– Ez nem volt igazán sportszerű, ahogy önök, angolok mondják – jegyezte meg a gróf. – A játék célja a győzelem – felelte Cameron. – Egyébként pedig nem angolok vagyunk, hanem skótok.

Ainsley személyisége nem fogott meg annyira, mint Cameroné. Szimpatikus volt, de megmaradt szürke kis „egérnek”. Az élet vele is keményen elbánt, de Cam volt a gyógyír a múlt fájdalmaira. Neki köszönhetően nem rejti el tovább a valódi énjét a szürke és a fekete ruhák mögé, hanem igenis felvállalja, hogy ő egy szenvedélyes nő, aki nem fél szeretni. Jó volt olvasni, ahogy ez a magabiztos nő, térdre kényszerítette a makacs Cameron Mackenziet. Tette ezt elbűvölő módon, úgy, hogy közben nem veszítette el a méáltóságát!

Az írónő megint nagyszerűt alkotott. Ez a története is kiemelkedik a középszerűségből és tud újat mutatni. Nem fél meglépni olyan dolgokat, mint a főszereplők ártatlanságának hiánya és a főszereplő hölgyek nem feltétlenül első bálozók! Tapasztalt nők, akik tudják az ágyban is kezelni a hatalmas étkű Mackenzieket! Azt kell mondanom, Jennifer Ashley műveit olvasni igazi felüdülés a számomra! Kikapcsol, felvidít és míg olvasom megszűnik a világ! Véágső következtetésként azt sikerült levonnom, hogy Lord Cameron egyáltalán nem olyan bűnös, mint ahogy a cím sugallja!

A könyvet köszönöm a Kossuth kiadónak!


U.i.: Hart Mackenzi kíváncsi vagyok te milyen mulatságot fogsz szolgáltatni a könyvedben. Van egy olyan érzésem, hogy Eleanor Ramsay keményen meg fog gyötörni!

Share:
Designed by OddThemes | Distributed by Blogger Themes