Várható megjelenések (17)

Lucinda Riley – Fény az ablak mögött 
Az írónő külföldön hatalmas népszerűségnek örvend. A facebook oldalát böngészve gyönyörű borítókkal találkozhat az ember. Részben ezért is várom már annyira Lucinda Riley könyvét. A másik ok, amiért odáig vagyok meg vissza, az a történet. Történelem és szerelem. Verhetetlen! 

06.20.
Édesanyja halála után Emilie de la Martiniéres hatalmas vagyont örököl, többek között az omladozó dél-franciaországi kastélyt és az azt körülvevő szőlőt. A lányra amúgy is hatalmas súlyként nehezedik az öröksége, és most megroppan a hagyatékkal kapcsolatos feladatok terhe alatt. A fiatal angol műkereskedő, Sebastian Carruthers siet a segítségére, akinek a felbukkanása éppoly titokzatos, mint a kastély renoválásakor előkerülő versek, amelyeket apja nagynénje írt sok-sok évvel ezelőtt. Emilie elhatározza, hogy a titkok nyomába szegődik és felderíti a múltat. 
Az események a nácik megszállta Franciaország világába vezetik, amikor is brit ügynökök minden veszedelemmel – a lelepleződéssel, a Gestapo kínzásaival – dacolva a francia ellenállás mellé állnak, hogy akár életüket is kockára tegyék Európa felszabadításáért. A bátor hősnők egyike éppen Dél-Franciaországba kerül bevetésre, így az angol kémnő és Emilie családjának története kibogozhatatlanul összefonódik, és végzetes eseményekhez vezet… 

Cora Carmack – Szakítópróba
Lukács Andrea fordította a könyvet, aki az Fekete Tőr Tesvériség eddigi összes részéneh magyar fordításáért felel. Bevallom, nekem ennyi elég is volt, hogy akarjam a könyvet, mivel Andrea fordításait imádom! Volt szerencsém angolul és magyarul is az FTT kötetekhez és azt kell mondanom, hogy magyarul sokkal élvezhetőbbek. Ez pedig nem másnak, mint a fordítónak köszönhető! Cora Carmack könyve az erotikus műfajába sorolható, ami nekem az egyik kedvencem!

06.24.


Szüzesség. 
Bliss Edwards hamarosan végez a főiskolán, de még nem veszítette el. Mivel megelégelte, hogy már csak ő szűz a barátai közül, elhatározza, hogy a lehető leggyorsabb és legegyszerűbb módon fogja orvosolni a problémát: egy egyéjszakás kalanddal. A dolog azonban nem úgy sül el, ahogy tervezte. Pánikba esik, és faképnél hagy egy elképesztően helyes srácot meztelenül az ágyában, ráadásul olyan indokkal, amit senki sem venne be. És ha ez még nem lenne elég kínos, amikor megérkezik az utolsó félévének első órájára, döbbenten ismeri fel az új tanárát. Őt hagyta ott nyolc órával korábban meztelenül az ágyban… 





 
Eloisa James – Éjféli csók
Úgy gondolom Eloisa James írónőt méltatlanul van elhanyagolva. Igaz, nem Julia Quinn vagy Julie Garwood stílusban ír, de a történetei nagyon is szerethetőek. Sajnos azt szűröm le a molyos értékelésekből, hogy erős középkategóriát képvisel. Az eddig megjelent 4 könyvét olvastam, de kedvenc nem lett egyik se, de míg kitartanak az oldalak, addig jól szórakozom. Amúgy meg hatalmas rajongója vagyok a történelmi romantikának, már csak ezért is olvasni fogom az új Eloisa James könyvet!

06.25.
Az árva Kate egy vidéki birtokon éldegél mostohaanyjával és féltestvérével, Victoriával. Talpraesett, dolgos teremtés, aki intézi a birtok ügyeit, s nem sok gondja van bálokra, társasági mulatságokra. Egy nap azonban mostohaanyja ráparancsol, hogy vegyen részt egy bálon, mégpedig a húga képviseletében, annak jegyese, Lord Dimsdale oldalán. A szerepcsere oka meglehetősen prózai: a két fiatalnak sürgősen házasságot kell kötnie, amelyre Dimsdale egyik hercegi rokonának is áldását kell adnia. Victoria arcát azonban kutyaharapás csúfítja, így Kate-nek kell eljátszania a szerepét a hercegi bálon. 
Gabriel herceg maga is nősülni készül: menyasszonya egy gazdag orosz hercegnő, akinek a hozománya segítheti ki a férfit nehéz anyagi helyzetéből, miután váratlanul a nyakába szakadt egy romos angliai kastély felújításának és számtalan rokona ellátásának kötelezettsége. Kate és Gabriel a báli forgatagban egymásra találnak, s a szívük lángra lobban. De vajon hová vezetnek az érzelmek, ha a hercegnek nősülnie kell, Kate pedig szegény lány? 

Christina Lauren – Gyönyörű rohadék
EZ EGY NAGYON JÓ KÖNYV! Mikor szembetalálkoztam a magyar megjelenéssel az Alexandra webshopjában, akkor a fülszöveg annyira megfogott magának, hogy nemsokára el is olvastam angolul. Abszolút kedvenc! Nagyon remélem, hogy jó lesz a fordítás és a fordító képes lesz átadni azt a hangulatot, ami körbelengi a könyvet! 

06.28.
Egy ambiciózus gyakornok. Egy perfekcionista igazgató. És rengeteg indulat. Ismerje meg a történetet, amelynek blog előzményét több mint kétmillióan olvasták el online! Chloe Mills esze borotvaéles, mindent belead a munkájába, és éppen most szerzi az MBA-diplomáját. Egyetlen problémája van csak: a főnöke, Bennett Ryan, aki szigorú, korlátolt, tapintatlan – és teljes mértékben ellenállhatatlan. A Gyönyörű Rohadék. 
Bennett Franciaországból tért haza Chicagóba, hogy fontos szerepet vállaljon a családi médiavállalkozásban. Nem gondolta volna, hogy az az asszisztens, aki oly sokat segített neki innen, Chicagóból, míg ő külföldön volt, egy káprázatos, ártatlanul provokatív – és végtelenül dühítő – lény, akit mostantól mindennap látnia kell. A pletykák ellenére Bennett sohasem csípett fel nőket a munkahelyén. De Chloe annyira csábító, hogy már hajlandó érte kijátszani – vagy akár nyíltan felrúgni – a szabályokat, csak hogy megkaphassa őt. Az irodaépület bármely zugában. 
Mikor az egymás iránti étvágyuk eléri a kritikus pontot, Bennettnek és Chloének dönteniük kell, milyen áldozatot hajlandók hozni, milyen nyereségért. 

Sylvia Day, Karen Rose és M.C. Beaton könyve már biztosan érkezik júniusban a boltokba, mivel a kiadó már megerősítette a facebook-on. Személy szerint mind a három regényt várom már. A Crossfire trilógia első két részét szerettem, ezért is vagyok kíváncsi a folytatásra! Ráadásul már nem is trilógiáról beszélünk, mivel az írónő bejelentette, hogy Eva és Gideon története nem ér véget a harmadik könyvvel. Kapunk még két – 2 – részt! Azért bizakodom, hogy nem kell hosszú hónapokat várni a folytatásra! Karen Rose a Nr.1. krimi író! Az eddigi öt megjelent regényére maximum pontok adok! Hibátlanok! MUST-HAVE! M.C. Beaton könyve pedig az én személyre szabott „guilty-pleasure” könyvem! Nem lehet nem szeretni! Kíváncsian várom Agatha milyen kalandba keveredik ezúttal!




Share:
Designed by OddThemes | Distributed by Blogger Themes