Várható megjelenések (20)

Julia Quinn – Csudajó

A Gabo által az idei évre ígért Julia Quinn adag első része már a könyvesboltok polcain van. A Csudajó című regény a Csudajó trilógia első része, melyet még másik kettő fog követni, remélhetőleg hamarosan. Az írónő a Bevelstoke-trilógiával belopta magát a szívembe. Ennek ellenére fenntartással viseltetek az új könyv iránt. Egyrészről a cím, másrészről pedig a borító miatt. Kíváncsi vagyok élőben ez mennyire fog zavarni.

MEGJELENT
Két tényt mindenki tud Alexander Ridgelyről. Az egyik, hogy ő Ashbourne hercege. A másik, hogy a házasság nem szerepel a közeli tervei között…
Ez egészen addig igaz, míg egy vörös hajú amerikai lány a kocsija elé nem veti magát, hogy megmentse a herceg fiatal unokaöccsét. A lány olyan, amilyennek Alex sosem gondolt volna hölgyet… Okos és humoros, fegyelmezett és bátor. De szolgáló. Nem illik egy rangos arisztokratához… Kivéve, ha a hölgy nem az, aminek látszik…
Az amerikai örökösnő, Emma Dunster körül tolongnak az angol urak, de ez nem jelenti azt, hogy szándékában állna bármelyikükhöz hozzámenni feleségül; akkor sem, ha beleegyezett, hogy részt vesz a londoni társasági szezon eseményein.
Amikor titokban, konyhalányruhában kiosont unokanővére londoni házából, csak egy kicsit még élvezni szerette volna az ismeretlenséget a debütálása előtt. Nem gondolta volna, hogy egy veszélyesen jóképű herceg karjában találja magát… és hogy ez a herceg meglehetősen zaklatott lesz, amikor kiderül Emma valódi kiléte.
Ám úgy tűnik, az igaz szerelem akkor borul virágba, amikor az ember arra a legkevésbé számít, és a szenvedély a legmakacsabb szíveket is képes megolvasztani.

Loretta Chase – Egy lehetetlen úr

Néhány napja fejeztem be a Carsington fivérek első részét. Az értékelés is folyamatban van, de elöljáróban annyit elmondhatok, hogy teljesen elégedett voltam vele. Nem kellett csalódnom az írónőben, hozta az Úri csirkefogókban megismert stílusát. Ez a rész is megjelent már Julia Quinn könyvével egyetemben, de hozzám még nem érkezett meg. Izgatottan várom, hogy megismerhessem Rupert Carsington történetét!

MEGJELENT
Lehetetlen!
Rupert Carsington, Hargate gróf negyedik fia arisztokrata családjának kedvenc sorscsapása. Ellenállhatatlanul jóképű, döbbenetesen férfias és reménytelenül vakmerő, ráadásul bárhová megy is, a baj ott jár a nyomában. Rupert ennek ellenére még sohasem került olyan nehéz helyzetbe – legyen az érzelmi vagy más –, amelyből ki ne vágta volna magát… egészen mostanáig.
Botrányos!
Jelenleg Kairó leghírhedtebb börtönének mélyén sínylődik, és csak úgy juthat ki innen, ha elfogadja egy gyönyörű özvegy veszélyes ajánlatát. A tudós, Daphne Pembroke azt kéri tőle, mentse meg a fivérét, akit egy vetélytársuk rabolt el, aki szintén a mesés kincsre vadászik. Társulásuk szigorúan üzleti jellegű: az asszony adja az észt, a férfi az erőt. Egyszerű… elméletileg.
Elkerülhetetlen!
Talán a forrón tűző nap az oka vagy a pusztító sivatagi hőség, de ahogy a feszültség fellángol és a gátlások elolvadnak kettejük között, a nők legfegyelmezettebbike és a férfiak legvakmerőbbike a lehető leglehetetlenebbül ellenállhatatlan módon csapnak össze.

Sabine Ebert – A bába nyomában

A tetralógia első része egy ideje a polcomon csücsül, még nem volt szerencsém olvasni. Tudjátok, hogy van ez! Mindig jönnek az újabbnál újabb könyvek, a régi olvasatlanok pedig háttérbe szorulnak. Ennek hamarosan véget vetek, mert jön a második rész és szeretném magamat addig felhozni! Miért került fel a Kívánságlistámra? Elég annyit mondanom, hogy Regényes történelem. Nagy rajongója vagyok a General Press eme sorozatának!

08.26.
Marthe, a csodálatos képességekkel megáldott bába a sok megpróbáltatás után végre boldogan élhet férjével, Christiannal a meisseni őrgrófság „ezüstfalujában”, Christiansdorfban, amelyet a telepesek egy jobb élet reményében alapítottak. Nemsokára azonban nyugtalanító hírek érkeznek: a szász–bajor herceg, Oroszlán Henrik visszatér szentföldi zarándoklatáról, és vele együtt Randolf, Christian legnagyobb ellensége is. Az őrgróf éppen ezt az embert nevezi ki a falu várnagyának. Vajon Randolf lovag tényleg megbánta a korábban elkövetett bűneit, vagy a helybelieknek ismét félniük kell, hogy igazságtalanság és erőszak áldozatai lesznek? Mindemellett Marthét most a hivatása sodorja bajba: egy féltékeny orvos boszorkánysággal vádolja, és az asszonynak az inkvizíció előtt kell felelnie. Christian kétségbeesve indul Meissenbe, a keresésére, de a felesége nyomtalanul eltűnt…
 


Madeline Hunter – Három csók

A négyrészes sorozat első része, a tavalyi év meglepetése volt számomra! A Veszélyes hódító nem okozott csalódást, ezért is vártam már annyira a második részt! Ráadásul a könyvhöz készült trailer az eddigi legjobb, amit valaha láttam! Hónap végén megjelenés!

08.30.
Grayson Bridlington, Hawkeswell őrgófja magányosan él, mióta két évvel ezelőtt a menyasszonya, az örökösnő Verity Thompson eltűnt az esküvőjük napján. Mivel még nem nyilvánították halottnak, Hawkeswell nem tud újranősülni és hozzáférni sem tud a felesége hozományához – pedig a kettő közül valamelyik megoldaná szörnyű pénzügyi nehézségeit.
Miután az unokatestvére arra kényszerítette, hogy hozzámenjen Hawkeswellhez, Verity vidékre menekül Londonból. Mivel nem érdekli sem a lord címe, sem a társaságban betöltött rangja, inkább elveszíti az örökségét cserébe a szabadságáért. Most, hogy leleplezték, Veritynek vissza kell térni egy szerelem nélküli házasságba.
Hawkeswell üzletet ajánl az asszonynak: cserébe napi három csókért, nem ragaszkodik ahhoz, hogy házastársi kötelességét teljesítse. De Verity lassan megtanulja a különbséget csókok és csókok között, és megérti, mit jelent az igazi csábítás…


Lora Leigh – Buja álmok

A Buja fiúk sorozata nem lett kedvenc, de az első két rész fejlődést mutatott, minek következtében a harmadik rész bekerült az olvasnivalók közé. Nem fogok szívrohamot kapni, ha véletlenül hónapok telnek majd el, mire kézbe vehetem a könyvet, de egyszer biztos olvasni fogom. Ha hozza a második részben elért minőséget, akkor nagy baj nem lehet!

MEGJELENT


Natches Mackaynek évek óta nincs kapcsolata a családjával, kivéve két unokatestvérét. Ők voltak azok, akik a családiasság érzését biztosították neki. Most azonban akaratán kívül belerángatták az apja életébe, ami végzetes lehet számára.
Amikor Chaya Dane ügynököt Kentuckyba küldi a kormány, hogy ellopott fegyverek után nyomozzon, a nő sok mindenre számít, kivéve azt, hogy a vonzó Natches álmaiban szerepeljen.


Previous
Next Post »