Várólistára (25)

A Várólistára című rovat a hamarosan megjelenő könyvekkel foglalkozik. Minden héten bemutatok legalább egy könyvet (ha van többet), melynek a megjelenését várom, mint a messiást vagy csak olvasni szeretném!

Cora Carmack – Színjáték

Várható megjelenés: 2013.11.07.
Kiadó: Content 2 Connect
Oldalszám:
Ár: 2990.-

Mackenzie „Max” Millernek van egy problémája. A szülei meglepetésként váratlanul meglátogatják, és ha meglátják festett haját, a tetoválásait és a piercingjeit, talán még ki is tagadják a lányukat. És ami ennél is rosszabb, arra számítanak, hogy a barátja egy rendes, kedves fiú, nem pedig egy Mace nevű, tetovált nyakú srác, aki egy bandában zenél. A hazugságok hálója kis híján megfojtja Maxet, ám ekkor találkozik Cade-del.
Cade azért költözött Philadelphiába, hogy színész legyen, és maga mögött hagyja a problémáit Texasban. Eddig azonban a problémáktól nem sikerült megszabadulnia, a színpadra pedig nem sok alkalommal jutott fel. Amikor Max megszólítja egy kávézóban, és azzal az őrült ötlettel áll elő, hogy játssza el a barátja szerepét… Cade beleegyezik.
Az alakítása azonban túl jól sikerül, ezért arra kényszerülnek, hogy tovább folytassák a játékot. Minél hosszabb ideig színlelik a kapcsolatot, annál valóságosabbá válik.



Loretta Chase – Egy tökéletes lord

Várható megjelenés: 2013. november közepe
Kiadó: Gabo
Oldalszám: 400
Ár: 2290.-

IDEÁLIS
Benedict Carsington, Rathbourne vikomtja, Hargate gróf örököse tökéletes arisztokrata. Magas, sötét hajú és jóképű. Kifogástalan modoráról és jólneveltségéről híres. Ismer minden szabályt, és betartásuk sem okoz neki gondot, egészen addig, míg a nő be nem lép az életébe…

ROSSZ HÍRŰ
Bathsheba Wingate a DeLucey család züllött, megrögzött hazudozókból, csalókból és szélhámosokból álló ágához tartozik. Nem csoda, hogy férjét előkelő családja kitagadta. Miután Bathsheba megözvegyült, szilárdan eltökélte, hogy lányának stabil életet és megfelelő neveltetést biztosít. Senki és semmi sem keresztezheti az asszony terveit, míg a férfi be nem lép az életébe…

BOTRÁNYOS
Aztán Bathsheba rakoncátlan leánya elcsábítja Benedict koraérett unokaöccsét, hogy segítsen megkeresni neki a legendás kincset. Hogy visszahozzák a reménybeli kóbor lovagokat, Benedict és Bathsheba kénytelenek közös mentőakcióba fogni, amely veszélyes, intim közelségbe sodorja őket egymáshoz. Olyan helyzetbe kerülnek, amelyben gyakorlatilag garantált, hogy kellemetlen, sőt botrányos véget ér. De Benedict tökéletesen kézben tartja az eseményeket. Tökéletesen uralja a helyzetet, annak ellenére, hogy őrülten szeretné felrúgni az összes szabályt. Tökéletesen uralja a helyzetet. Na persze…



Julia Quinn – Ma éjjel táncolnék

Várható megjelenés: 2013. november közepe
Kiadó: Gabo
Oldalszám: 432
Ár: 2290.-

Lady Arabella Blydon szép és okos, és elege van az olyan férfiakból, akik csak az egyik tulajdonságát hajlandók értékelni, a másikat figyelmen kívül hagyják.
Amikor egy kérő kijelenti Arabellának, hogy szépsége és nagy hozománya miatt hajlandó elnézni neki botrányos kékharisnya hajlamait, úgy határoz, hogy egy ideig nem akar jelen lenni a házasulandók piacán. Nem számít arra, hogy megismerkedik Lord John Blackwooddal, a sebesült háborús hőssel, aki annyira felkelti érdeklődését, ahogy addig egyetlen férfi sem.
Lord John megélte a háború borzalmait, de semmi sem volt olyan félelmetes érzés szívének, mint Lady Arabella közelsége. Mert Lady Arabella mámorító, bosszantó… és miatta Lord John úgy érzi, érdemes élni, hogy táncolhasson vele, amint éjfélt üt az óra. És bár tudja, hogy nem olyan férfi, akit a kisasszony megérdemel, mégis kívánja. Ám az éjfél varázsát megtöri az éles napfény. Vajon ez a meggyötört lélek képes lehet újra szeretni?



Anya Seton – A hűség foglyai

Várható megjelenés: 2013.11.14.
Kiadó: General Press
Oldalszám: 648
Ár: 3900.-

A kietlen skót határvidéken Lord Charles Radcliffe érzelmes dudaszó hangját követi egy fiatal lánnyal. A szerelmespár cigányok táborában találja magát, ahol egy öregasszony, Charles tenyerét riadtan vizsgálva, szörnyű jóslatot mond: kard, elhervadó virág, hóhér bárdja – az ifjú nemes el van átkozva.
A büszke, szabályokra fittyet hányó Charles valóban végzetes történések szövevényében találja magát: életét az 1715-ös jakobita lázadás győzelmei és végső veresége, a Tower börtöne alakítja. Amikor Franciaországba szökik, aprócska kislányától, Jennytől is el kell szakadnia. Innentől apa és lassacskán nővé érő lánya sorsa hol összegabalyodik, hol megint elválik, és ugyan hűségük egymás iránt nem teheti semmissé a hajdanvolt jóslatot, de szebbé varázsolhatja mindazt, ami megadatott.



Sarah Lark – A vörös mangrovefák

Várható megjelenés: 2013.11.20.
Kiadó: General Press
Oldalszám: 632
Ár: 3900.-

Deirdre Fortnam a szépségével minden férfit levesz a lábáról, körülzsongják az udvarlók. A jamaicai előkelő társaság azonban vonakodik köreibe fogadni, és a jövője felől sem lehet nyugodt. A lány ugyan a jómódú cukornád-ültetvényes, Doug Fortnam gyermekeként nőtt fel, de azt beszélik, hogy egy fekete rabszolgától származik, aki évekig tartotta fogva a lány anyját, Norát a szökött feketék falujában.
Victor szintén gazdag családból származik egy francia gyarmatról, szülei nem is nézik jó szemmel, hogy a birtok gondozása helyett orvoslással keresi kenyerét. A két fiatal első látásra egymásba szeret, és az öntörvényű, szabadságvágyó kisasszony az elhivatott orvost választja férjéül, és követi őt szülőföldjére. A kezdeti fellángolás azonban nem tart sokáig: Deirdre bezárva érzi magát az idegen szigeten. Egy éjszaka azonban ismeretlen fekete férfi kopogtat az orvos ajtaján, kezében egy félholt lányt tart. Deirdre akkor még nem sejti, hogy egész addigi életét megváltoztatja ez az éjszaka, és nemsokára szembe kell néznie ismeretlen múltjával is.
Az ezer forrás szigetének izgalmas folytatásában tovább bonyolódik a Fortnam család története: Sarah Lark újabb regényében, amely az előzmények ismerete nélkül is lebilincselő olvasmány, az ellenállhatatlan szenvedély és a sors kiszámíthatatlan keze veszi át a főszerepet.

Share:
Designed by OddThemes | Distributed by Blogger Themes