Várólistára (26)

A Várólistára című rovat a hamarosan megjelenő könyvekkel foglalkozik. Minden héten bemutatok legalább egy könyvet (ha van többet), melynek a megjelenését várom, mint a messiást vagy csak olvasni szeretném!

Monica McCarty – A harcos

Várható megjelenés: 2014.01.15.
Kiadó: General Press
Oldalszám: 384
Ár: 2990.-

William Wallace, a rettenthetetlen skót szabadságharcos halott. Skócia az angolok igáját nyögi. Klánok ragadnak kardot klánok ellen. A remény lángja azonban még nem hunyt ki. A skót Robert the Bruce úgy dönt, a Felföld és a Hebridák legendás harcosaiból titokban megkísérli a valaha volt legkiválóbb csapatot megszervezni, hogy egyesült erejüket felhasználva szerezze meg a trónt, és ezzel ismét kivívja Skócia függetlenségét…
Tor MacLeod, a páratlan kardforgató a klánjának él. Egy könyörtelen leszámolást követően sok-sok év alatt, vérrel-verejtékkel tud békét és jólétet teremteni emberei számára. Nem hajlandó elköteleződni sem a skótok, sem az angolok oldalán. Mégis felkérik, hogy képezze ki és vezesse Robert the Bruce maroknyi, ám annál félelmetesebb csapatát. Hiába ajánlanak azonban számára egy gyönyörű menyasszonyt és vele busás hozományt, nemet mond. Aljas ármánnyal végül térdre kényszerítik, így kénytelen nőül venni a feleségül kínált, valóban meseszép és romantikus ábrándokkal teli, burokban nevelkedett lányt, Christinát. A nemkívánt házasság megannyi próbatétel elé állítja a két fiatalt. Rájönnek azonban, hogy van valami, amiért még a vészterhes időkben is érdemes élni és küzdeni – amíg csak lehet…


Brigitte Riebe – Assisi menyasszonya

Várható megjelenés: 2014.01.21.
Kiadó: General Press
Oldalszám: 424
Ár: 3800.-

Holtan találják a Szent Damján-kolostor egyik apácáját: Magdalena nővér egy szakadékba zuhant Assisi városa mellett. Sajnálatos baleset történt, vagy öngyilkos lett, netán szándékosan lökték le? Az eset tisztázatlan körülményei felkeltik a hivatalos úton lévő német barát, Leo atya érdeklődését, aki nyomozni kezd a szerencsétlen apáca halála után, pedig nem ezért küldték Assisibe. A rend főnöke azzal bízta meg, hogy készítsen jelentést a Szent Damjánban halálos ágyán fekvő apátnőről, Kláráról, Assisi Szent Ferenc szerzetestársáról, aki saját regulát kért a kolostor apácáinak. A nyomozásban akadályozza hiányos olasztudása, ezért szállásadója örökbe fogadott lányát, Stellát kéri fel tolmácsolásra. Ekkor még nem sejti, hogy Magdalena nővér halálát több gyilkosság követi majd, és nemcsak a saját, hanem kísérőjének az élete is veszélybe kerül. A nyomozás szálai messzire vezetnek, és Leo atyának nemcsak a gyilkossal, hanem saját kísértéseivel is szembe kell néznie. Brigitte Riebe (A rajnai kolostor, A holdistennő) fordulatokkal teli, izgalmas történelmi regénye a ferences rend megalakulásának korába vezeti az olvasót. Stella és Leo titkokon és hazugságokon keresztül egyre mélyebbre ás a szerzetesrend múltjában, és a nyomozás gyökeresen felforgatja az életüket.


Eloisa James – Szelíd szépség

Várható megjelenés: 2014.01.31.
Kiadó: General Press
Oldalszám: 320
Ár: 2990.-

Linnet igazi Szépség. A báli szezon legszebbjeként ahhoz mehetne feleségül, akihez csak akar, ám egy ártatlan flört és egy rossz döntés mindent megváltoztat. Jó hírén folt esik, így nincs más választása, mint hogy hozzámenjen a rossz természetéről elhíresült őrgrófhoz, Piers Yelvertonhoz, a Szörnyeteghez. Ehhez azonban először meg kell győznie a férfit arról, hogy elvegye…
Piers egy gyermekkori sérülés miatt mogorva, magának való ember lett, akiről azt pletykálják, képtelen bensőséges kapcsolatot kialakítani a nőkkel, és mindenféle asszonyi vonzerőnek ellenáll. A talpraesett Linnetet azonban nem olyan fából faragták, hogy meghátráljon a kihívások elől. Két hetet ad magának arra, hogy elérje, a világtól elzárt walesi kastélyban élő férfi visszavonhatatlanul belészeressen… Ám a lány egyvalamivel nem számol: hogy kettejük párbajában elveszítheti a szívét…



Jennifer Ashley – Szabadító szerelem

Várható megjelenés: 2014.01.29.
Kiadó: Kossuth
Oldalszám: 344
Ár: 2490.-

Elliot McBride hatalmas vagyont szerzett Indiában, majd Skóciába visszatérve kalandos körülmények között elnyeri gyerekkori szerelme, a szépséges Juliana kezét. Az ifjú pár a skót Felföld egyik eldugott, festői zugában, egy ódon, romantikus kastélyban kezdi a közös életet. Minden adott tehát a zavartalan boldogsághoz. Vagy mégsem? A szerelmes fiatalasszonyt egyre több nyugtalanító kérdés gyötri. Minden bátorságára és hitére szüksége van, hogy férjét ugyanannak a derűs és szeretetreméltó embernek láthassa, akibe kislány korában beleszeretett. Mert Elliot McBride élete sötét titkokat rejt...








Nicole Jordan – A csábítás művésze

Várható megjelenés: 2014.január
Kiadó: Victoria
Oldalszám:
Ár: 2990.-

Egyetlen nő sem tudta megszelídíteni … míg nem találkozott énje másik felével.
Thorne vikomtja, ellenállhatatlan sármjával, Anglia egyik legfelkapottabb agglegénye, s egyúttal a védelmezők titkos társaságának, az Őrzők rendjének tagja, akinek lételeme a veszély.
Mivel apja mindenáron házasságra akarja kényszeríteni, Thorne megkér egy bájos festőművésznőt, lépjen vele látszatjegyességre.
Diana Sheridan egyszer már „megégette” magát, ezért életéből kizárta a szerelmet. Ám mivel unokatestvérének helyet szeretne biztosítani a londoni társaságban, beleegyezik a Thorne-nal való színjátékba. Botrány tör ki, mely tönkreteheti Diana jóhírét, ezért Thorne ragaszkodik a tényleges házassághoz. Amikor Diana – a férfi égő szenvedélyétől megriadva – visszautasítja őt, a szeretkezés mesterének számító vikomt szédületes csábítókampánnyal igyekszik megnyerni a lányt.
Időközben halálos veszedelembe kerülnek, s Thorne ráébred, hogy a lány még ennél is nagyobb veszélyt jelent a szívének. Hiszen soha nem számított rá, hogy ő is beleeshet a házasság csapdájába, s meg sem fordult a fejében, hogy színlelt érzelmi kötődésük végül valódi, mindent elsöprő szerelemmé válik.


Celeste Bradley – A szélhámos

Várható megjelenés: 2014.január
Kiadó: Victoria
Oldalszám:
Ár: 2990.-

Nem könnyű piperkőcként kiöltözve megjelenni a londoni társaságban, különösen egy, a feltűnést mindig is kerülő úriember, Dalton Montmorency számára. Márpedig az Álruhások vezetőjének legújabb küldetése során éppen Sir Thorogood, a különc karikaturista szerepét kell alakítania, akinek a politikai gúnyrajzai egész Londont felbolygatták. Sir Thorogood valódi kilétét homály fedi. Daltonnak ezt a rejtélyt kell megoldania, mivel a karikatúrák rombolják a Korona tekintélyét.
Feladata teljesítése során azonban folyamatosan az útjába kerül egy bosszantó, ugyanakkor furcsa módon vonzó hölgy, Clara Simpson… Amikor Clara megpillantja Sir Thorogoodot egy bálban, azonnal tudja, hogy az illető úr szélhámos – hiszen a hölgy az igazi Sir Thorogood. Titokban készít karikatúrákat e furcsa álnév leple alatt, így próbál némi pénzre szert tenni, hogy elköltözhessen végre sógornőjéék házából és saját lábára állhasson. Eltökélt szándéka, hogy leleplezi a csalót – ehhez viszont neki is alakoskodnia kell. A különös szerepjátszás olyan cselekedetekre készteti, amelyekről korábban még csak nem is álmodott – s amelyek egyenesen az ördögien jóképű ellenfele karjaiba sodorják őt!


Share:
Designed by OddThemes | Distributed by Blogger Themes