Nyári dara?

Itt a június, megérkezett a nyár. Napok kérdése és vége az iskolának, illetve a hónap végén a vizsgaidőszaknak is. A lezárást követően pedig hosszú szünetre vonulnak a diákok, meg persze a felnőttek is a hosszú szabadságukat töltik. A szabadságra való tervezgetés már hetek óta lázban tartja az embereket, ez alól nem kivételek a molyok sem. Arra lennék kíváncsi, hogy Ti – Kedves Olvasóim – milyen könyvek olvasását tervezitek a nyáron? Főleg az újabb megjelenések közül válogattok, vagy szemezgettek a régebb óta a polcotokon álló darabok közül is?


Elkezdtem egy listát írni arról, hogy melyek azok a könyvek, melyeket feltétlenül el szeretnék olvasni a nyáron. Egyre csak írtam és írtam, a lista pedig hatalmas méretet öltött. Emberi képtelenség lenne a listámon szereplő összes művet elolvasni, főleg úgy, hogy a nyári új megjelenésekből is szeretnék csemegézni. Szóval leszűkítettem a listámat. Íme az eredmény, mely nem tartalmazza az újdonságokat:


Lesz dolgom, ha mindent ki akarok végezni még a nyár vége előtt. Persze a módosítás jogát fenntartom, mert az aktuális hangulatom nagyban fogja befolyásolni az aktuális olvasmányaimat. Nem is húzom tovább az időt, indulok is kalandozni!

Sok könyvet, napsütést és pihenést kívánok minden Olvasómnak!


Share:
Designed by OddThemes | Distributed by Blogger Themes