Hír-adó (2)

Mint ahogy az megfigyelhető, a történelmi romantikusok a kedvenc könyveim közé tartoznak. A Gabo kiadó, a General Press kiadó mellett, is jelentet meg Magyarországon történelmi romantikus könyveket, köztük az én személyes kedvenc írónőmtől, Johanna Lindseytől is. A Gabo kiadó jövőre remek kínálattal érkezik:

Julia Quinntől a Splendid trilógia (3 részes) és a Smythe-Smith Kvartett második kötete A Night Like This.

Jövőre érkezik Johanna Lindseytől a Reid Family mind a 4 része, mely az írónő eddig külföldön megjelent utolsó sorozata. Jövőre olvashatjuk magyarul a When Passion Rules című könyvét is, ami külföldön 2011-ben jelent meg.

2013-ban befejezi a kiadó Loretta Chase Úri csirkefogók című sorozatát is a The Last Hellion című mű megjelentetésével is. Ezek mellett érkezik a Carsington testvérek mind az 5 kötete.

Nem panaszkodom, lesz mit jövőre is olvasni. Azért remélem a kiadó nem nyáron szeretné megjelentetni az összes könyvet, mert az felérne egy anyagi csőddel.

Az idén már biztos nem érkezeik Larissa Ione Daemonica sorozatának a folytatása a Passion Unleashed (Wraith története). A kiadó honlapján is olvasható az információ: „Pontos dátumot sajnos még nem tudunk mondani. Idén sajnos már biztosan nem érkezik új kötet magyarul, de igyekszünk, hogy ne várassunk benneteket sokáig a Daemonica folytatásával. Nagyon igyekszünk.” Ezek szerint a jövő év elején valamikor várható?


A hét vége felé vagy legkésőbb a jövő héten kaphatóak lesznek a következő kötetek:
 
Lauren Kate – Passion
Rachel Vincent – Rogue
Julie Kagawa – Vashercegnő
Simone Elkeles – A vonzás szabályai
Lisa Jane Smith – Night World 3
Cat Patrick – Úgyis elfelejtem

Ezek a könyvek közül csak egy kötet érdekel, mégpedig Rachel Vincent Rogue című könyve. Mivel a Stray kimondottan tetszett, ezért biztos, hogy a folytatást is olvasni fogom.


Novemberben érkezik a Karin Slaughter Grant County sorozatának 6. kötete a Beyond Reach (aka Skin Privilege) Bőr címmel.
J.R. Ward FTT-nek legújabb kötetéről szinte semmit nem lehet tudni. A kiadó október 15-re ígérte, de október 15.-e elmúlt már egy jó ideje. Újabb időpontot pedig még nem adtak a megjelenés kapcsán. Azért reménykedjünk, hogy hamarosan ő is meg fog jelenni.

A kiadó e heti hírlevelében közölte, hogy az alábbi könyvek hamarosan megjelennek:

Joanne Harris – Csokoládés Barack
M.C. Beaton – Agatha Risin és a tenyérbemászó turista
Kresley Cole – A démonkirály csókja
Lisa Kleypas – Csábíts el pirkadatkor
Ehhez csak annyit fűznék hozzá: Ha a kezemben foghatom bármelyik könyvet, akkor elhiszem. Addig pedig, …!


Share:
Designed by OddThemes | Distributed by Blogger Themes