Várható megjelenések (16)

Jennifer Ashley – Lord Cameron bűnei
A Mackenzie fivérek első két kötete engem teljesen megvett magának. Imádom a történelmi romantikát, főleg ha makacs és önfejű skótok a főszereplői. Jennifer Ashley sorozata pedig bővelkedik bennük. Kétség sem férhet hozzá, hogy már megjelenés napján rohanok az újságoshoz, hogy megvegyem magamnak.

06.06.
Lord Cameron Mackenzie hálószobájában egy csinos nő, Ainsley Douglas bujkál. Cameron jól emlékszik az asszonyra, hat évvel ezelőtt egy ünnepségen ugyanitt tette boldoggá. Ainsley mézes-mázas bocsánatkérése elvarázsolja a férfit. Cameron már el is csábítaná a lányt, de az megállítja, mert szerinte „az ő jóságos férje nem érdemli meg, hogy megcsalják".
Később Cameron rájön, hogy a szépséges asszony látogatása csupán női cselszövés volt. Ez pedig a volt feleségére vall. Ainsley természetesen tagad. Cameron nem hisz neki, és soha többé nem akarja látni őt. Egy újabb ünnepség alkalmával a nő visszatér. A bocsánatkérés most még édesebb, de a férfi ezúttal megleckézteti Ainsleyt.
Ám Cameron feltesz egy kérdést a nőnek, amitől minden megváltozik. Ainsley már csak abban biztos, hogy bármit feláldozna azért, hogy a Mackenzie család fekete bárányával élhessen…




A Könyvmolyképző kiadó is készül a Könyvhétre egy csomó megjelenéssel. A rengeteg könyv közül a következő három keltette fel az érdeklődésemet: Dublin street, Obszidián, Egyszeregy. Ezek közül Samantha Young könyvéhez már volt szerencsém és azt kell mondanom, hogy a New Adult kategória egyik kiemelkedő könyve. Tammara Webber és Jennifer L. Armentrout könyvéről is sok jót hallottam már a molyon és a goodreaden is nagyszerű értékeléssel rendelkezik mind a két könyv. Plusz a fülszöveg is kíváncsivá tesz. Annak mind a három könyv esetében örülök, hogy a kiadó megtartotta az eredeti borítót.

Samantha Young – Dublin street

06.06.
Négy éve az amerikai Jocelyn Butler, hátat fordítva tragikus múltjának, Edinburh-ban kezdett új életet. Joss nem adja át magát a gyásznak, nem néz szembe a démonaival, és senkihez sem akar igazán közel kerülni, de miután beköltözik Dublin Street-i fantasztikus albérletébe, lakótársnőjének jóképű bátyja fenekestül felforgatja féltve őrzött magánéletét.
Braden Carmichael az a fajta ember, aki mindig megszerzi, amit akar. És ő most Jocelynt akarja az ágyába csábítani. Braden, miután megtudja, hogy Joss irtózik a komoly kapcsolatoktól, alkut kínál, amelynek keretében átadhatják magukat a vágyaiknak anélkül, hogy „túlbonyolítanák” a dolgokat. Jocelyn merő kíváncsiságból belemegy az egyezségbe, miközben nem is sejti, hogy a skótot egyetlen cél vezérli: a lelkéig lemezteleníteni a konok lányt…


Tammara Webber – Egyszeregy

06.06.
Egy ismeretlen megmentő.
Egy nyugtalanító titok.
A szerelem nem mindig sima ügy…
A fiú figyelte a lányt, de nem ismerte őt. Aztán egy váratlan összecsapás jóvoltából a megmentőjévé vált…
Tagadhatatlan vonzerő hatott közöttük. Ám a múlt, amelyen a fiú kemény munkával igyekezett felülkerekedni, és a jövő, amelybe a lány őszinte hitét vetette, azzal fenyegetett, hogy elszakítja őket egymástól.
Csak együtt vehették föl a harcot a fájdalom és a bűntudat ellen, nézhettek szembe az igazsággal, és találhattak rá a szerelem nem várt erejére.




Jennifer L. Armentrout – Obszidián

06.06.
Amikor – éppen az utolsó középiskolai évem előtt – Nyugat-Virginiába költöztünk, beletörődtem, hogy vastag tájszólású emberek, melléképületek, szakadozó internet és rengeteg unalom tölti majd ki a napjaimat. Amíg észre nem vettem magas, szexi, különös zöld szemű szomszédomat. Az ég kiderült.
Aztán a srác megszólalt.
Daemon dühítő. Beképzelt. Pofoznivaló. Nem bírjuk egymást. Egyáltalán. De aztán, amikor egy idegen rám támadt, és Daemon egyetlen intéssel szó szerint megfagyasztotta az időt – akkor valami történt. Valami váratlan.
A szédítő idegen a szomszédból megjelölt engem.
Jól hallottad. Idegen. Mint kiderült, Daemon és a húga egy egész galaxisra való ellenféllel néznek szembe, akik mind az ő képességeikre pályáznak, a nyom pedig, amit Daemon rajtam hagyott, olyan fényesen jelzi számukra az utat, mint Las Vegas főútja. Csak úgy úszhatom meg élve, ha Daemon közelében maradok, amíg elhalványul a nyom rajtam.
Mármint ha nem ölöm meg addig én magam…

M.C. Scott – A király eljövetele
M.C. Scott sorozatának első része már a polcomon sütkérezik egy ideje, de annyira lefoglal a szakdolgozat és az államvizsga, na meg a hosszú várólista, hogy fogalmam sincs mikor fogom a könyvet a kezembe venni. Pedig imádom az ókori Rómában játszódó történeteket. Addig is, itt a folytatás. A Király eljövetele is a Könyvhétre érkezik az Agave kiadó jóvoltából.

06.06.
Kr. u. 65: Sebastos Pantera, Néró császár kéme, mindennél veszélyesebb küldetést vállal. Magányos vadászként, alig néhány emberben bízva kell felkutatnia és a szigorú igazságszolgáltatás elé állítania a Római Birodalom legveszedelmesebb emberét.
Ellenfele nem más, mint Szaulosz, akinek lelkét személyes természetű gyűlölködések és hamis hitek gyötrik. Szaulosz, aki most egy egész római provincia elpusztítását tűzi ki célul. A rendkívül éles elméjű, irgalmat nem ismerő embert egyedül a teljes győzelemről elképzelt víziója vezérli – nem törődve azzal, hogy hány ember halálát, és mekkora pusztítást hozna magával egy ilyen hadjárat.
Kettejük között áll a berber Iksahra, a vadász. Szépséges és halálosan veszélyes nő, akinek el kell döntenie, ki mellé álljon, ha meg akarja bosszulni az apja halálát.
A véres harcot egy királyi város palotája és egy sivatagi sziklaerőd falai között kell megvívni a két embernek, akik mindent megnyerhetnek – és egy királyságot veszíthetnek el…

Tina Reber – Spontán szerelem
Úgy tűnik, hogy az I.P.C. Könyvek kiadót is elkapta a romantikus hullám. A kiadó Könyhétre érkezik Tina Reber könyvével, mely a goodreads-en közel 34.000 értékelőtől 4,14-es átlaggal büszkélkedhet. Valamit csak tud a könyv, ami egyébként a New Adult kategóriába sorolható.

06.06.
Taryn Mitchell kisvárosi lány, aki két lábbal áll a földön. Biztos kézzel vezeti a családi örökségként rámaradt sörözőt, a Mitchell's Pubot, jól érzi magát barátai társaságában, örömét leli az alkotó tevékenységekben. Élete nyugodt, békés, nem hiányzik belőle semmi. Vagy mégis? Ami a férfiakat illeti, Taryn több fájdalmas csalódás és egy balul sikerült eljegyzés után úgy dönt, többé nem teszi kockára a szívét.
A csendes kisváros élete azonban egyik napról a másikra felfordul, amikor egy neves filmstúdió a városkát szemeli ki forgatási helyszínéül. Hamarosan megérkeznek a híres hollywoodi színészek, köztük a mindenki által rajongott sztár, a szőke, jóképű Ryan Christensen is.
Ryan sosem akart sztár lenni. A felhajtást, a rajongói levelek özönét, a sikoltozó tömeget a háta közepére sem kívánja. Aznap reggel is csak sétálni akart egyet a városka utcáin, amikor a rajongók hada felfigyelt rá, és üldözőbe vette. Ryan menekülés közben egyenesen a Mitchell's Pub bejárata felé veszi az irányt…

Donna Macmeans – Casanova érintése
Újabb történelmi romantikus a General Press kínálatában! Donna Macmeans új írónő a kiadó háza táján, ennek ellenére kíváncsian várom a könyvet, mivel a fülszöveg első olvasásakor már hatalmas mosoly volt az arcomon. Remélem a regény is lesz ilyen jó!

06.12.
Galiba galiba hátán, ha néhány szépreményű leányka a fejébe veszi, hogy megmenti nőtársait London csábítójától. Márpedig Edwina, Sarah, Faith és Claire éppen ezt teszi. Az 1880-as években játszódó romantikus történetet csak tovább bonyolítja, hogy miközben a Szerelmi Őrjárat a női szívek és tisztesség megóvásán buzgólkodik, feltörekvő üzletemberek egy csoportja titkos szövetséget hoz létre. Az Őrzők nevű csoport értékes műkincsek és információk cseréjére szövetkezik Anglia és gyarmatai között. Arra azonban nem gondol, hogy Edwina – rejtjelfejtő képessége révén – megérti titkos üzeneteiket. Kezdetét veszi az igazi kalamajka, amelyet áthat a romantikus elvágyódás érzése, a tiltott szerelem mézíze és az üzleti érdekek szikár törvényszerűsége. Casanova, a szívek csábítója pedig ki-be járkál ebben a kalandos összevisszaságban, hogy egy női kebelre hajtva fejét mielőbb tisztázhassa magát. Csakhogy választottja másnak ígéri oda a kezét…


Sarah Lark – Az ezer forrás szigete
Regényes történelem újabb kötete a General Press kiadásában. Tavaly, mikor a kiadó nyilvánosságra hozta a az idei megjelenéseket, csöppet csalódott voltam, hogy Iny Lorentz néven futó írópárostól nem fog könyv megjelenni. De! Egy másik írótól, akit Sarah Larknak hívnak, érkezik a kortárs német irodalom egyik remekműve.

06.12.
A 18. század eleji Londonban Nora, egy jómódú kereskedő lánya arról álmodozik, hogy szerelmével egy karib-tengeri szigeten éli le az életét. Miután kedvese tragikus körülmények között meghal, a lány tovább őrzi emlékét. Hogy beteljesítse közös álmukat a földi paradicsomról, feleségül megy az idősödő Elias Fortnamhoz, egy jamaicai cukornád-ültetvényeshez. A házasság azonban nem úgy sikerül, ahogy tervezi: vágyai szigete helyett a földi pokolban találja magát. A békés felszín alatt sötét titkokra lel, ráadásul döbbenten tapasztalja, milyen embertelenül bánnak a brit gyarmaton a rabszolgákkal. Elhatározza, mindent megtesz, hogy legalább a saját cukornádültetvényükön segítse az életüket. Ebben egyedül mostohafia, az európai tanulmányairól visszatérő Doug segít neki. Egy idő után Norának be kell látnia, hogy a rabszolgák iránti együttérzésnél több köti össze a férfival. De ahhoz, hogy megtalálja a boldogságot, előbb ki kell lépnie az álmok világából, és el kell engednie szerelme emlékét…

Karen Marie Moning – Megnyílik az ég
Nem utolós sorban szeretném megemlíteni Karen Marie Moning könyvét. Az ICED-Megnyílik az ég című regény a Könyvhétre érkezik a Tündérkrónikák spin-offjaként. A Cor Leonis kiadó a tavalyi év folyamán jelentette meg a Tündérkrónikák hiányzó két részét, idén pedig jön a „folytatás”. Fülszöveg még nincs, de remélem hamarosan kapunk azt is.


M.C. Beaton Agatha Raisin sorozatát imádom. A balszerencsés boszorka a sorozat kilencedik kötete. Az eddig megjelent összes kötetet olvastam és jókat mosolyogtam Agatha szerencsétlenkedésein! Kétség sem férhet hozzá az új részt is be fogom szerezni, mert M.C. Beaton regényei a kötelező kategóriába tartoznak! Folytatódik Sherrilyn Kenyon Sötét Vadász sorozata is, Valerius és Tabitha történetével. Virna DePaul regényéhez már volt szerencsém angolul, de mégiscsak a magyar kiadást várom nagyon. A könyv alapfelállása hasonló Katee Robert művéhez, csak annyiban különbözik, hogy a testvérek itt ikrek. Két könyvet várok nagyon júniusban. Ezek közül az egyik S.C. Stephens Esztelenül trilógiájának első része. A Goodreads-en elég jó értékeléssel rendelkezeik: 4,25-ös átlag közel 55.000 felhasználó értékelése alapján. A másik pedig Sylvia Day Crossfire trilógiájának harmadik része, Egymásba fonódva címmel, ami elméletileg június végén érkezik. Az első fejezet ingyenesen elolvasható a kiadó honlapján: itt. Viszont a harmadik kötettel nem ér véget Eva és Gideon története, mivel még két rész várható a sorozatból. Forrás: itt




Sajnos májusban nem jelent meg J.R. Ward könyve, a Dobbanó szívek. Ettől függetlenül remélem legkésőbb júniusban majd a kezembe foghatom. A könyvbe itt lehet beleolvasni. Így vagyok Karen Rose és Raine Miller regényével is. Karen Rose abszolút kedvencnek számít nálam. Esélytelen, hogy ne vegyem meg a regényeit. A Meztelenül írónőjével nem vagyok kibékülve teljesen, de egyértelműen várós az All in. Már csak azért is, mert sokkal jobban sikerült darab, mint a Meztelenül. A regénybe a kiadó honlapján bele lehet olvasni: itt. Felhívom mindenki figyelmét, hogy a fent említett könyvek megjelenésének megerősítése még nem történt meg a kiadó részéről!


Share:
Designed by OddThemes | Distributed by Blogger Themes