A postás csenget (9)

A pénztárcám májusban is kénytelen volt sérüléseket elszenvedni, mivel magamhoz hűen megint sikerült bevásárolnom jobbnál jobb könyvekből. Persze ez köszönhető annak is, hogy a kiadók nagyban készültek a Könyvhétre, ami holnap veszi kezdetét. Eddig is elhavaztam a sok újdonság között, nem is merek belegondolni, milyen lesz júniusban.


Rachel Vincent, Nalini Singh és Loretta Chase könyve előrendelés volt a Líránál. Már áprilisban leadtam a rendelésemet, de csak május elején vehettem kézbe a könyveket. Susan Mallery és Nicola Cornick könyvéhez a Bookline segítségével jutottam. Míg az előbbit már olvastam és imádtam, de sajnos bejegyzés nem lesz róla, addig Nicola Cornick könyvéhez belátható időn belül szeretnék hozzákezdeni. A Botrány és ártatlanságról viszont már lesz post is. Julie Garwood regényét manapság lehetetlen beszerezni, főleg nem egy vadiúj példányt belőle. Egyik kedves molytársamnak köszönhetően sikerült végre a magaménak tudni a könyvet, de még így is hiányzik A titok és A menyasszony című skótos regénye az írónőnek. Ha bárkinek van eladó példánya belőlük nyugodtan jelezheti nekem! :)


Kate Furnivall regényére a Grando-n csaptam le, ahol nemcsak 25% kedvezmény volt a könyvre, de még a szállítás is ingyenes volt Pick Pack Pontra. Ezennel kijelenhetem, hogy a Kate Furnivall gyűjteményem teljes. Az írónő következő könyve – egyelőre angolul – decemberben érkezik The Far Side of The Sun címmel. Jennifer Blake és Marina Fiorato könyvét is a Bookline segítségével szereztem be. Elizabeth Hoyt regénye pedig egy Lírás előrendelés eredménye. Helena Marten könyvét egyik kedves ismerősömtől sikerült beszereznem, akivel hónapokkal ezelőtt a vaterán ismerkedtem meg. A fenti könyvek közül egyikre sem volt még időm, de ami késik nem múlik.


J.A Redmerski és C.J. Ellisson könyvéről az értékelésemet hamarosan olvashatjátok. Reményeim szerint a mai napon felkerülnek az oldalra. Katee Robert könyvét már olvastam és értékeltem is: itt. Fábián Janka a kedvenc magyar szerzőim közé tartozik, ezért vettem meg az Adél és Alíz című könyvét is. M.C. Beaton már-már „guilty pleasure” kategóriába tartozik. A regényei nem a legjobbak, de mégis van bennük valami, ami miatt mindig megveszem és olvasom őket. 


Utoljára hagytam a Könyvmolyképző gyereknapi akcióját. Bevallom, én is elcsábultam! Két könyvet szereztem be tőlük: Benina könyvével már egy ideje szemezgettem, plusz mindenki csupa jót mondott vele kapcsolatban. Sarah Dessen könyvét pedig csak az ingyenes szállítás miatt vettem, de szándékomban áll idővel elolvasni is.


Previous
Next Post »

2 megjegyzés

Write megjegyzés
Szilvamag
AUTHOR
2013. június 5. 21:35 delete

Szép zsákmány! Végre egy olyan beszerzős poszt, amiben nem olvasok olyan sopánkodásokat, hogy jajj szegény fejemnek mennyit bűnöztem.:)))

Reply
avatar
katica
AUTHOR
2013. június 6. 9:58 delete

Sopánkodok én eleget, de csak magamban. Mire kikerülnek az oldalra a beszerzős posztok, addigra már beletörődtem, hogy megcsappant a pénztárcám! :)

Reply
avatar