A postás csenget (9)

A pénztárcám májusban is kénytelen volt sérüléseket elszenvedni, mivel magamhoz hűen megint sikerült bevásárolnom jobbnál jobb könyvekből. Persze ez köszönhető annak is, hogy a kiadók nagyban készültek a Könyvhétre, ami holnap veszi kezdetét. Eddig is elhavaztam a sok újdonság között, nem is merek belegondolni, milyen lesz júniusban.


Rachel Vincent, Nalini Singh és Loretta Chase könyve előrendelés volt a Líránál. Már áprilisban leadtam a rendelésemet, de csak május elején vehettem kézbe a könyveket. Susan Mallery és Nicola Cornick könyvéhez a Bookline segítségével jutottam. Míg az előbbit már olvastam és imádtam, de sajnos bejegyzés nem lesz róla, addig Nicola Cornick könyvéhez belátható időn belül szeretnék hozzákezdeni. A Botrány és ártatlanságról viszont már lesz post is. Julie Garwood regényét manapság lehetetlen beszerezni, főleg nem egy vadiúj példányt belőle. Egyik kedves molytársamnak köszönhetően sikerült végre a magaménak tudni a könyvet, de még így is hiányzik A titok és A menyasszony című skótos regénye az írónőnek. Ha bárkinek van eladó példánya belőlük nyugodtan jelezheti nekem! :)


Kate Furnivall regényére a Grando-n csaptam le, ahol nemcsak 25% kedvezmény volt a könyvre, de még a szállítás is ingyenes volt Pick Pack Pontra. Ezennel kijelenhetem, hogy a Kate Furnivall gyűjteményem teljes. Az írónő következő könyve – egyelőre angolul – decemberben érkezik The Far Side of The Sun címmel. Jennifer Blake és Marina Fiorato könyvét is a Bookline segítségével szereztem be. Elizabeth Hoyt regénye pedig egy Lírás előrendelés eredménye. Helena Marten könyvét egyik kedves ismerősömtől sikerült beszereznem, akivel hónapokkal ezelőtt a vaterán ismerkedtem meg. A fenti könyvek közül egyikre sem volt még időm, de ami késik nem múlik.


J.A Redmerski és C.J. Ellisson könyvéről az értékelésemet hamarosan olvashatjátok. Reményeim szerint a mai napon felkerülnek az oldalra. Katee Robert könyvét már olvastam és értékeltem is: itt. Fábián Janka a kedvenc magyar szerzőim közé tartozik, ezért vettem meg az Adél és Alíz című könyvét is. M.C. Beaton már-már „guilty pleasure” kategóriába tartozik. A regényei nem a legjobbak, de mégis van bennük valami, ami miatt mindig megveszem és olvasom őket. 


Utoljára hagytam a Könyvmolyképző gyereknapi akcióját. Bevallom, én is elcsábultam! Két könyvet szereztem be tőlük: Benina könyvével már egy ideje szemezgettem, plusz mindenki csupa jót mondott vele kapcsolatban. Sarah Dessen könyvét pedig csak az ingyenes szállítás miatt vettem, de szándékomban áll idővel elolvasni is.


Share:
Szilvamag írta...

Szép zsákmány! Végre egy olyan beszerzős poszt, amiben nem olvasok olyan sopánkodásokat, hogy jajj szegény fejemnek mennyit bűnöztem.:)))

katica írta...

Sopánkodok én eleget, de csak magamban. Mire kikerülnek az oldalra a beszerzős posztok, addigra már beletörődtem, hogy megcsappant a pénztárcám! :)

Designed by OddThemes | Distributed by Blogger Themes