Várólistára (30)

Ezúttal a szívemnek kedves műfajban alkotó szerzők könyveit válogattam össze Nektek. Júliusban – számításom szerint – hat történelmi romantikus regény fog napvilágot látni magyarul. A műfajt kedvelők nem fognak unatkozni és tobzódhatnak az élvezetekben. Érkeznek Julia Quinn sorozatainak folytatásai és végre megismerhetjük a Smythe-Smith család újabb tagjának szerelembe esését, illetve valóban lezárásra kerül egy korszak a Bridgerton család világában. Johanna Lindsey tollából érkezik a Locke család utolsó része is. Nem tagadás magam ezt a könyvet várom leginkább, mivel Johanna Lindsey az egyik kedvenc szerzőm. Monica McCarty Felföldi harcosait sem kíméli a szerelem. Vajon melyik harcos szívét varázsolja el az írónő következő könyvében egy nem mindennapi hölgy? Erre a kérdésre és még sok másra adnak választ a következő regények, melyeket remélhetőleg még sok fog követni a sorban.

Donna Macmeans – A szerelem iskolája

Várható megjelenés: 2014.07.21.
Sorozat: Chambers Trilogy #1
Kiadó: General Press
Oldalszám: 304
Ár: 2990.-

A huszonhárom éves Emma kínzó öröksége és démonai elől menekülve maga mögött hagyja Londont, hogy a festői szépségű Yorkshire-ben új életet kezdjen egy előkelő leányiskola tanítónőjeként. Az ígéretes állás azonban nemcsak lehetőségeket, de buktatókat is rejt magában: Emmának ugyanis az irodalom mellett a szerelem tudományába is be kell vezetnie ifjú tanítványait. Mit tegyen egy fiatal nő, aki semmivel sem tapasztaltabb diákjainál, aki eddigi élete során inkább volt nevetség, mint vágy tárgya, és aki már keserűen beletörődött, hogy vénkisasszonyként öregszik meg az iskola oltalmazó falai között? Emma tapasztalatlansága beismerésével nemcsak állását kockáztatná, de őt üldöző, gonosz nagybátyjának is könnyen áldozatul eshetne. Nem marad más választása, mint hogy olyasvalakitől kérjen felvilágosítást, aki ezen a téren kellően tapasztalt. Közel s távol mindössze egy ilyen embert ismer: a köztudottan rossz hírű, léha és buja, de szívdobogtatóan jóképű festőt, Lord Nicholas Chamberst. A mogorva és magának való férfi kezdetben nehezen áll kötélnek, végül alkut ajánl Emmának: őszinte válaszokat ad a kérdéseire, ezek árát azonban maga szabja meg…

Monica McCarty – A sólyom

Várható megjelenés: 2014.07.31.
Sorozat: A Felföld rettegett fiai #2
Kiadó: General Press
Oldalszám: 368
Ár: 2990.-

William Wallace, a rettenthetetlen skót szabadságharcos halott. Skócia az angolok igáját nyögi. Klánok ragadnak kardot klánok ellen. A remény lángja azonban még nem hunyt ki. A skót Robert the Bruce úgy dönt, a Felföld és a Hebridák legendás harcosaiból titokban megkísérli a valaha volt legkiválóbb csapatot megszervezni, hogy egyesült erejüket felhasználva szerezze meg a trónt, és ezzel ismét kivívja Skócia függetlenségét…
Erik MacSorley-nál senki sem ismeri jobban a tengert: még sohasem találkozott olyan széllel, amelyet ne tudott volna legyűrni, sem olyan asszonnyal, akinek szívét ne nyerte volna el. Egészen addig, amíg az ír partoknál ki nem húz egy fiatal nőt a vízből. Erik magával viszi a lányt, aki nem más, mint Lady Elyne de Burgh, az írek leghatalmasabb nemesének bátor gyermeke. Bár Ellie megpróbál ellenállni a férfi vonzerejének, Erik vágya megtöri az ellenállását, szívében eddig ismeretlen érzéseket keltve. A két fiatal lassan kibontakozó szerelmét azonban veszély fenyegeti: a skótok és az angolok között zajló baljós háborúban éppen ellentétes oldalon állnak. Képes lesz-e legyőzni az akadályokat Ellie odaadó szerelme és Erik önfeláldozása?

Julia Quinn – És boldogan éltek…

Várható megjelenés: 2017.07.31.
Sorozat: Bridgerton család #9
Kiadó: Gabo
Oldalszám: 360
Ár: 2290.-

Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy történelmi romantikus regényeket jegyző írónő, aki megalkotott egy családot... Illetve nem csak egy családot. Nyolc testvért, számos sógort, sógornőt, vőt, menyet, fiút, lányt, unokahúgokat, unokanővéreket, unokaöcsöket, unokabátyokat (nem is szólva egy túlsúlyos corgi kutyáról), plusz egy ellenállhatatlan matriarchát, aki mindannyiukkal felér... Ők a Bridgerton család: nem is család, inkább elemi erő. Az olvasók nyolc könyvön át nevettek, sírtak, szerették őket. De többet akartak. Ezért az olvasók azt kérdezték a szerzőtől: Mi történt azután? Simon elolvassa apja leveleit? Francescának és Michaelnek végre lesz gyermeke? Ki nyeri a Pall Mall-visszavágót? A ,,Vége" tényleg a történet végét jelenti? Ebben a kötetben Julia Quinn nyolc érdekes, mulatságos, szívmelengető ,,második epilógust" írt, és egy bónusz történetet nem másról, mint magáról a bölcs és szellemes matriarcháról, Violet Bridgertonról. Ismerjék meg újra a Bridgerton család tagjait... Mi történt velük?

Julia Quinn – Egy csók… és minden más

Várható megjelenés: 2014.07.31.
Sorozat: Smythe-Smith Kvartett #3
Kiadó: Gabo
Oldalszám: 392
Ár: 2290.-

Az úr a hölgyről: tudálékos, bosszantó nőszemély. Hugh Prentice-nek sosem volt türelme a teátrális nőkhöz, és ha Lady Sarah Pleinsworth valaha tudta is, mit jelent a szerény és visszahúzódó mint pozitív női tulajdonság, e becses magatartás gyakorlásáról minden jel szerint elég régen lemondott. Az sem számítana, ha Hugh időközben megszokná olyannak, amilyen, és elnézné neki ezen súlyos hiányosságát. A briliáns matematikusnak ugyanis egy esztelen párbaj következtében megsérült a lába, és emiatt nem tud futni, lovagolni és keringőzni sem. Soha nem udvarolhatna egy olyan hölgynek, mint Sarah, arról pedig végképp nem álmodhatna, hogy feleségül veszi.
A hölgy az úrról: egészen egyszerűen őrült. Sarah sosem bocsátotta meg Hugh-nak a három évvel korábban vívott párbajt, amelynek következtében unokabátyja száműzetésbe kényszerült, amivel kis híján az egész családot tönkretette. Az sem számítana, ha meg tudná bocsátani neki ezt. Nem a sérült járása miatt képtelen elviselni a társaságát, a személyiségét tartja abszolút kiállhatatlannak. Ám amikor kénytelenek egy hetet egymás társaságában tölteni, mindketten rájönnek, hogy az első benyomás nem mindig megbízható. És amikor egy csókból kettő lesz, és három és négy, a matematikus elveszti kiváló számolási képességét, a hölgy pedig életében először nem talál szavakat.

Loretta Chase – Egy majdnem hölgy

Várható megjelenés: 2017.07.31.
Sorozat: Carsington fivérek #4
Kiadó: Gabo
Oldalszám: 380
Ár: 2290.-

ELLENÁLLHATATLAN ERŐ
Darius Carsington rendkívül intelligens és feltűnően jóképű korhely, aki idejét könnyű erkölcsű nőszemélyek ágyba vitele és tudományos értekezések írása közt osztja meg. Az előkelő társaság tökéletes dámáit különösen unalmasnak találja. De a hibátlan Lady Charlotte Haywardban mégis van valami érdekes és nem teljesen tökéletes. A csillogó, sima felszín alatt Darius valami repedést sejt, s nem tud ellenállni a kísértésnek, hogy kiderítse, mi lehet az.
RENDÍTHETETLEN AKADÁLY
Lady Charlotte olyan gyönyörű, elbűvölő és szívélyes, hogy senki sem veszi észre, milyen gyakorlott a házasság elkerülésében. Nagyon fiatalon fájdalmas leckét kapott a bizalomból... és a kísértésből. Azóta annak szentelte az életét, hogy olyan legyen, amilyennek lennie kellene... és ne hagyja, hogy a Carsingtonhoz hasonló férfiak rávegyék, olyat tegyen, amit nem lenne szabad.
LÁTVÁNYOS ÜTKÖZÉS
De a kölcsönös vonzerő szabályai könnyedén felülkerekednek a jó modor és az erkölcs szabályain, és néha még a legjobb magaviseletű leány is kénytelen az ösztöneit követni, akkor is, ha ez azt jelenti, mindent kockára kell tennie.

Johanna Lindsey – Rád talál a szerelem

Várható megjelenés: 2017.07.31.
Sorozat: Locke család #4
Kiadó: Gabo
Oldalszám: 432
Ár: 2490.-

A londoni előkelőségek legújabb kedvence Devin Baldwin, akit Cupidónak becéznek, mert remek házasságszerző hírében áll. A módszerei egyeseket meghökkentenek, mert szerinte a boldog házassághoz nem elég a megfelelő társadalmi háttér és a rang, hanem ugyanolyan fontos a kölcsönös vonzalom és a hasonló érdeklődési kör is. Számos hölgynek és úrnak segített már megfelelő társra lelni, csak őt nem találta még el Cupido nyila. Egy mélységes fájdalom és egy keserű titok van az életében, ami a boldogsága útjába áll.
A bájos Amanda Locke egy herceg lánya, és minden ifjú nemes álma, hogy elnyerje a kezét. Mégis már a harmadik szezon telik el, és a gyönyörű hölgy nem talál párjára. Túl nagy elvárásai vannak, amikor a kölcsönös vonzalmon alapuló, igaz szerelemre vágyik?A rokonai segíteni akarnak neki, és úgy döntenek, hogy igénybe veszik Cupido szolgálatait. Az Amanda körül legyeskedő ifjak közül az egyik nagyon szereti a lovakat, ezért a lány Devin javaslatára legyőzi a félelmét, és lovaglóleckéket vesz tőle, hogy együtt lovagolhasson az ifjú lorddal. Amanda egyre jobban élvezi ezeket a leckéket, mert tetszik neki, hogy ez a férfi nem egy becses trófeának tartja, amelyre mindenki áhítozik, hanem egy érdekes és izgalmas fiatal lánynak. A hölgy mindenki előtt tagadja, hogy bármit is érezne a számára túlságosan nyers és faragatlan férfi iránt, de Cupido nyila nem válogat…
Vajon Devinnek és Amandának sikerül legyőznie a sötét titkokat és az előítéleteket? Talán a házasságszerző magának is képes megszerezni a boldogságot, és Amanda belátja, hogy hőn áhított szerelem nem úgy fog rátalálni, ahogy azt elképzelte…


Share:
Designed by OddThemes | Distributed by Blogger Themes