A postás csenget (11)

Könyvvásárlás szempontjából a július kész rémálomnak bizonyult, pedig nem is vettem sok könyvet, csak a megszokott mennyiséget (10-12 db) tudhattam megint magaménak! Viszont, ha minden rendelése egyszerre jön meg az embernek, akkor sokkal fájóbb szívvel válok meg a pénzemtől, mintha egyszerre csak keveset kellene kifizetnem.


Kathleen E. Woodiwiss könyvére a Bookline egyik akciójában csaptam le 50% kedvezménnyel. Sarah Lark és Lucinda Riley könyveire is ugyancsak a Bookline által jutottam hozzá a Könyvszerda keretében. Lucinda Riley könyvét olvastam már, az értékelés pedig még várat magára, de nem azért, mert nem hozta a regény az elvárt szintet, hanem mert jelenleg más elfoglaltságok töltik ki az időmet. Tiffany Reisz regényére már régóta vágyakoztam. Azonnal kapva kaptam az alkalmon, megint csak a Bookline jóvoltából, hogy beszerezhessen A szirént.


Havonta egyszer biztos, hogy vásárolok a Líránál. Nem volt ez másképp júliusban sem. Egy csomagban érkezett Christina Lauren Gyönyörű rohadékja, Helena Marten porcelánfestője, Johanna Lindsey és Loretta Chase legújabb könyvei, melyek újabb sorozatok nyitó kötetei. Helena Marten kivételével már mindegyiket olvastam, az értékelések is félig-meddig kész állapotban vannak.


A Libritől csak nagyon ritka esetekben szoktam rendelni, vagyis akkor, ha valóban kihagyhatatlan ajánlattal tudnak szolgálni. Ilyen alkalmak egyike, de sikerült négy könyvet beszereznem tőlük, melyekre már régóta vágytam. Nalini Singh Feloldozás könyvét már olvastam, de saját példányom nem volt még, így a sorozat sem volt teljes. Eddig! A novelláskötetet pedig most olvasom. A.O. Esther könyveiről csupa jót hallottam és 90% körüli értékeléssel rendelkeznek a molyon, ezért csaptam le egy-egy nagyon olcsó antikvár példányra.


Share:
Klaudia írta...

Jó kis gyűjtemény:)
Kitettelek a blogomra, ha nem gond:)

Designed by OddThemes | Distributed by Blogger Themes